A Halloween Ends négyéves időugrással kezdődik

MOZI HÍREK – A Halloween Kills folytatása, a Halloween Ends négy évet ugrik előre, így az Myers és Laurie Strode egy mai idősíkba kerül.

 

A Gyilkos Halloween rendezője, David Gordon Green máris elárulta, mi vár Laurie Strode-ra és az Alakra (angolul The Shape: Michael Myers hivatalos elnevezése) a trilógia közelgő fináléjában, a Halloween Ends-ben. A Colliderrel folytatott új beszélgetésben a rendező elárulta, hogy a Halloween Ends egy időugrással fog nyitni, ami 2018-ból a jelenbe helyezi át az eseményeket.

„Lesz egy időugrás. Visszatér a mai idősíkba, tehát négy évet fog ugrani. Ezen a hétvégén egy újabb forgatókönyvrészletem passzuson tobzódtam, de két hét múlva kezdjük az előkészületeket. Szóval azt akarják, hogy rögzítsek valami véglegesebbet. Szerintem jó állunk majd leszünk ahhoz, hogy januárban leforgassuk a filmet. A forgatókönyv remek állapotban van. Már csak bizonyos utak és karakterek mellett kell elkötelezni magunkat, és új díszleteket kell felépíteni.”

Miután feltámasztották Michael Myers-t a 2018-as reboot-slash-folytatásban, a Halloweenben, amely újra bemutatja a poszttraumás Laurie Strode-ot ennyi évvel később, aki arra készül, hogy szembenézzen az álarcos sorozatgyilkossal, Michael Myersszel a Halloween éjszakáján egy végső leszámolásban, David Gordon Green rendező a Gyilkos Halloweenben tért vissza. A folytatás gyorsan a 2018-as kiruccanás eseményei után veszi fel a fonalat, és továbbra is 2018. október 31-én játszódik, amikor Laurie Strode és családja új és régi szövetségeseivel összefog, hogy „elintézzék” a Haddonfieldben még mindig szabadon kószáló Michael Myers-t.

David Gordon Green nemcsak rendezi, hanem írja is a Halloween Kills-t Danny McBride és Scott Teems oldalán. A film a régóta futó Halloween-franchise tizenkettedik része, a főszerepekben Jamie Lee Curtis és James Jude Courtney, akik Laurie Strode és Michael Myers szerepét alakítják újra.

A Gyilkos Halloween már megjelent, és eddig 57 millió dolláros bevételt hozott világszerte. A Halloween Ends a tervek szerint 2022. október 14-én kerül a mozikba.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu