Az Age of Empires 4 rendszerkövetelményei még a bronzkori PC-knek is elég alacsonyak

A Microsoft nem akarja cserben hagyni a régebbi számítógépekkel rendelkező játékosokat, így azokon is mindenki élvezheti a játékot.

 

Az Age of Empires 4 még ezen a héten megjelenik, és kritikánk értékelésünk szerint a szeretett RTS-sorozat legújabb darabja méltó a királyi rangjához.A közelgő megjelenés előtt a Microsoft frissítette a rendszerkövetelményeket, ami a korosodó játék-PC-kkel rendelkező játékosok számára segítséget nyújt a saját birodalmuk építésének megkezdéséhez.

A történelem menetének megváltoztatásához nem lesz szükség a legjobb grafikus kártyára vagy a legjobb játékprocesszorra, mivel a játék minden korosztályú vasnak megfelel. Sőt, az új minimális rendszerkövetelményeknek köszönhetően lehet, hogy egyáltalán nincs is szükséged hardverfrissítésre.

Az Age of Empires 4 stressztesztjét követően az év elején a fejlesztő megjegyezte, hogy a játékosok nagy része még mindig régebbi játékgépeken és vasokon játszik a korábbi Age of Empires-címekkel. Ez azt jelentette, hogy a játéknak „változatos PC-konfigurációkat kellett támogatnia” – mondta Michael Mann, a World’s Edge vezető producere az Xboxnak adott interjújában.

Az Age of Empires 4 megvásárolható a Microsoft Store-ban és a Steamen, vagy az Xbox Game Passon keresztül is hozzáférhetsz a játékhoz az összes többi AoE-cím és számtalan nagyszerű PC-s játék mellett.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu