Marvel’s Wolverine: kiemelkedő írója lesz a játéknak!

Walt Williams korábban már megmutatta, hogy tud ő komoly sztorit írni… és mivel hivatalos, hogy az Insomniac Games szolgálatában áll Farkas/Rozsomák (eredetileg így fordították Wolverine nevét…) játékában, egy aspektusban szinte már most befutónak lehet nevezni a PlayStation 5-exkluzív terméket.

 

Amióta szeptemberben a Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games bejelentette a Marvel’s Wolverine-t, a játékról kb. semmit sem hallottunk hivatalosan. Pedig volt ott egy részlet, ami kb. mindvégig az orrunk előtt volt, és senki sem fedezte fel. Úgyhogy Shinobi602, aki régóta bennfentesnek nevezhető (és most az Untold Games brandmenedzsereként tevékenykedik), a Twitteren megosztotta velünk, hogy Walt Williams a sztoris vezető az Insomniac Gamesnél, ő pedig emiatt tízszer nagyobb érdeklődéssel várja a játékot.

Ki is Walt Williams? 2005 és 2014 között a Take-Two-nál (2K Games, de egy kutya…) több írói posztot is betöltött, de a 2012 nyarán PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re megjelent Spec Ops: The Line vezető írójaként komolyan emlékezeteset alkotott. Ezután a Star Wars: Battlefront II-n, vagy a Star Wars: Squadronson is dolgozott, mielőtt idén márciusban csatlakozott volna a Sony kötelékébe (ugyanis az Insomniac Games már a „kékeké”).

Szeptemberben azt írta az Insomniac Games, hogy miközben a 2018-ban PlayStation 4-re, majd tavaly már PlayStation 5-re is kiadott Marvel’s Spider-Manen dolgoztak, folyton ment a diskurzus az Insomniac-Sony Interactive Entertainment-Marvel (=Disney…) tengelyen a „hálózó” figura jövőjéről. A párbeszédben gyakran felbukkant Farkas: a stúdió saját bevallása szerint nagy előszeretettel dolgozna vele is. Aztán pár évvel később hirtelen azon találják magukat, hogy a Sony-nak és a Marvelnek hivatalosan is benyújták a koncepciót a róla szóló játékról… és mivel a felek elismerően bólogattak, az adamantiumkarmú mutánsot is „meg tudják játékosítani”, miközben Pókember sztoriját is folytatják.

A Marvel’s Wolverine nem rendelkezik megjelenési dátummal, de az biztos, hogy PlayStation 5-exkluzív, és évekkel később talán PC-n is felbukkanhat, látván a Sony PC portokkal kapcsolatos stratégiáját…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu