Nicolas Cage kopasz, szakállas és brutális a Butcher’s Crossing első fotóján

A hamarosan megjelenő Butcher’s Crossing című westernfilmből származó új képen Nicolas Cage egészen ütősen néz ki. És ez még csak az egyik zseniális film, amiben a sztárszínész domboríthat.

 

Nicolas Cage ízelítőt ad abból az erőteljes alakításból, amit a hamarosan megjelenő Butcher’s Crossing című western főszerepében nyújt. A színész megosztott egy képet a karakteréről, a Miller nevű bölényvadászról, és merőben másképp néz ki, mint ahogy a közönség megszokta: borotvált fejjel, szakállal és egy pár meggyötört, fáradt szemmel, ami úgy néz ki, mintha már látott volna pár dolgot.

Egy kopasz, szakállas, bölényvadász Nicolas Cage pontosan úgy néz ki, mint amire a mozinak most szüksége van. A Butcher’s Crossing forgatása jelenleg is zajlik Montanában, és a kép alapján úgy tűnik, Cage ismét megmutatja a közönségnek egyedülálló tehetségét, és a színész megjelenése azt sugallja, hogy a Cage-alakítások „díjnyertes” végére kerülhet, nem pedig a… gyengébbik végére.

 

 

A John Edward Williams 1960-ban megjelent transzcendentalista regénye alapján készült Butcher’s Crossing egy fiatal Harvardról kikerült fiatalember történetét meséli el, aki a sorsát nyugaton keresi, és egy bölényvadász csapathoz köti, amelyet a Cage által alakított Miller vezet. Együtt indulnak el egy gyötrelmes, életet és épelméjűséget kockáztató útra, miközben a csoportnak szembe kell néznie a természet brutális valóságával, és túl kell élnie azt, miközben megpróbálnak eladható bölénybőröket szerezni. Útközben elgondolkodnak azon, hogy mi az életük célja a természet szándékaival szemben.

A Butcher’s Crossing rendezője Gabe Polsky, aki Liam Satre-Meloy mellett a regényt adaptálja. „Ez egy sürgető történet időtlen témákkal – egy zsigeri utazás, amely az emberi természet határait tárja fel” – mondta Polsky. „Nic Cage az egyik legdinamikusabb és legérdekesebb színész, és izgalmas, hogy elvállalta ezt a briliáns szerepet”.

„Az Altitude hihetetlenül izgatott a Butcher’s Crossing cannes-i bemutatója miatt” – tette hozzá Will Clarke, az Altitude Film Entertainment munkatársa. „John Williams története lenyűgözően filmszerű, és Gabe víziója a filmhez tökéletesen illik. Ráadásul fantasztikus, hogy a legendás Nick Cage-dzsel dolgozhatunk együtt, akinek szenvedélye és vonzereje felülmúlhatatlan.”

 

MOZI HÍREK – „Az óriási tehetség elviselhetetlen terhe” című metadráma Nicolas Cage kilencvenes évekbeli korszakáról szól.

 

A Butcher’s Crossing csak egy a számos érdekes projekt közül, amelyre Nic Cage készül, és amelyek mindegyike a színész tehetségére szabottnak tűnik. Cage nemrégiben két nagyon különböző, ám egyformán zord alakítást nyújtott a Szellemország foglyai és a kritikusok által is elismert Disznó című filmekben. Mindkét film csodálatosan érzékelteti Cage képességét, hogy képes a csodálatosan nevetséges és a presztízsszerűbb között ugrálni, és mindkettőt abszolút eltalálni.

Nicolas Cage hamarosan egy olyan film főszereplője is lesz, amelyben valahogy mindkettőre képes, a színész ugyanis Tom Gormican rendezővel áll össze a The Unbearable Weight of Massive Talent  című filmben. A történet szerint Cage egy kitalált változatát alakítja, nos, Nicolas Cage-nek, akinek vonakodva kell elfogadnia egy 1 millió dolláros ajánlatot, hogy részt vegyen egy mexikói milliárdos szuperrajongó születésnapján. Amikor a dolgok vad fordulatot vesznek, Nic kénytelen a legikonikusabb és legkedveltebb karaktereinek egy-egy változatává válni, hogy kiszabadítsa feleségét és lányát a rajongó karmai közül, aki egy hírhedt drogbáró.

Most lesz jó csak igazán a Nicolas Cage-rajongóknak.

Forrás: Spectre Vision

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu