Multiversus: Super Smash Bros.-klónon dolgozik a Warner is?

A Nintendo töretlen sikernek örvendő sorozatát próbálja a Warner Bros. Games is lemásolni a Super Smash Bros.-t, ha a nemrég beindult pletykáknak hihetünk.

 

Ez kezd egyfajta trend lenni. Valaki csinál egy sikeres játékot, erre mások is elkezdenek ehhez hasonló termékkel jelentkezni. Anno, a Nintendo Wii-re megjelent Super Smash Bros. Brawl után a Sony megcsinálta a saját változatát PlayStation All-Stars Battle Royale néven, és nemrég a ViacomCBS is bepróbálkozott egy multiplatform játékkal (Nickelodeon All-Star Brawl). És most a Warner is csinálhat egy Super Smash Bros.-klónt…

A Redditen valaki felbukkant, és azt állította, hogy a Mortal Kombat és Injustice verekedős játékok mögött álló NetherRealm Studios dolgozik egy Warner-crossover bunyós játékon, követve a Super Smash Bros. példáját. Ezt azóta kijavította a VentureBeatnek író Jeff Grubb: bár szerinte valós az, hogy ez a játék létezik, szerinte nem a NetherRealm készíti azt.

De visszatérve a Reddites szivárogtatóra, új fiókot csinált az oldalon, mert nem akar kockáztatni. Utalt egy nemrég elkövetetett védjegyes regisztrációra, ami szerint Multiversus néven jelenthet meg a játék. Mivel videojátékos szoftver kategóriában védette le a Warner a nevet, ebből adódóan lehet a posztban valami. A szivárogtató szerint a Nickelodeon All-Star Brawl bejelentése előtt is már készült ez a játék…

A csavar viszont ott van, hogy egy tag team stílusú bunyóról van szó, azaz két karaktert választunk, és köztük cserélgethetünk (ilyenre már volt példa: Tekken Tag Team Tournament!), vagy lehetséges, hogy ezt csak akkor tehetjük meg, ha egy életet elvesztünk. Ezután elkezdte sorolni, hogy kik lehetnek lehetséges karakterek a játékban: Shaggy (a Scooby-Doo Bozontjaként ismerhetjük magyarul), Gandalf, Tom és Jerry, Batman, Fred Flintstone (magyarul őt Frédiként ismerhetjük a Romhányi-féle, amúgy pazar szinkronnal), Mad Max, Johnny Bravo, és esély van a Harry Potter/Ron duóra, de a jogok furcsasága miatt lehet, hogy leáll az ő fejlesztésük… de állítólag csapatos szinergia is lesz a karakterek között.

Mindez persze nem hivatalos, de nem lenne nagyon meglepő, ha ez valóban létező projekt lenne…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu