Menu

Multiversus: Super Smash Bros.-klónon dolgozik a Warner is?

A Nintendo töretlen sikernek örvendő sorozatát próbálja a Warner Bros. Games is lemásolni a Super Smash Bros.-t, ha a nemrég beindult pletykáknak hihetünk.

 

Ez kezd egyfajta trend lenni. Valaki csinál egy sikeres játékot, erre mások is elkezdenek ehhez hasonló termékkel jelentkezni. Anno, a Nintendo Wii-re megjelent Super Smash Bros. Brawl után a Sony megcsinálta a saját változatát PlayStation All-Stars Battle Royale néven, és nemrég a ViacomCBS is bepróbálkozott egy multiplatform játékkal (Nickelodeon All-Star Brawl). És most a Warner is csinálhat egy Super Smash Bros.-klónt…

A Redditen valaki felbukkant, és azt állította, hogy a Mortal Kombat és Injustice verekedős játékok mögött álló NetherRealm Studios dolgozik egy Warner-crossover bunyós játékon, követve a Super Smash Bros. példáját. Ezt azóta kijavította a VentureBeatnek író Jeff Grubb: bár szerinte valós az, hogy ez a játék létezik, szerinte nem a NetherRealm készíti azt.

De visszatérve a Reddites szivárogtatóra, új fiókot csinált az oldalon, mert nem akar kockáztatni. Utalt egy nemrég elkövetetett védjegyes regisztrációra, ami szerint Multiversus néven jelenthet meg a játék. Mivel videojátékos szoftver kategóriában védette le a Warner a nevet, ebből adódóan lehet a posztban valami. A szivárogtató szerint a Nickelodeon All-Star Brawl bejelentése előtt is már készült ez a játék…

A csavar viszont ott van, hogy egy tag team stílusú bunyóról van szó, azaz két karaktert választunk, és köztük cserélgethetünk (ilyenre már volt példa: Tekken Tag Team Tournament!), vagy lehetséges, hogy ezt csak akkor tehetjük meg, ha egy életet elvesztünk. Ezután elkezdte sorolni, hogy kik lehetnek lehetséges karakterek a játékban: Shaggy (a Scooby-Doo Bozontjaként ismerhetjük magyarul), Gandalf, Tom és Jerry, Batman, Fred Flintstone (magyarul őt Frédiként ismerhetjük a Romhányi-féle, amúgy pazar szinkronnal), Mad Max, Johnny Bravo, és esély van a Harry Potter/Ron duóra, de a jogok furcsasága miatt lehet, hogy leáll az ő fejlesztésük… de állítólag csapatos szinergia is lesz a karakterek között.

Mindez persze nem hivatalos, de nem lenne nagyon meglepő, ha ez valóban létező projekt lenne…

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu