Wu-Tang akció-RPG-n dolgozik a Microsoft és a Brass Lion Entertainment?

A pletykák szerint az évtizedek óta talpon levő bandából új videojáték készülhet.

 

A Windows Central, illetve a VentureBeatnek író Jeff Grubb is azt állítja, hogy a Brass Lion Entertainment a Project Shaolinon dolgozik. Ez egy Wu-Tang Clan témájú játék lesz, és az amerikai hip-hop együttes munkássága szolgáltatja majd a háttérzenét. Tehát a redmondi cég (ha igaz mindez) egy külső nézetes RPG-re kérte fel a stúdiót, ami ezen felül négy játékosnak biztosíthat kooperatív játékmenetet, és a hangsúly a közelharcon lehet.

A Windows Central szerint a sztori néhány tucat órán át köthet le minket, és az endgame-et gazdagnak tekintik szezonális tartalmi és egyéb frissítésekkel. Lootolás, fegyverek, felszerelések, ezek mind a Shaolin kódnevű játékban lesznek, ami ráadásul véletlenszerűen generált dungeonökkel, illetve azért átgondoltabb eventekkel, eseménnyekkel is erősíteni fog. Ebből adódóan hosszú ideig játszhatónak tervezik a játékot…

A korábban a Mass Effecten is dolgozó Manveer Heir, a Brass Lion Entertainment társalapítója a Twitteren korábban azt írta, hogy komolyabb animés stílussal rendelkező, be nem jelentett akció-RPG-n dolgozik a stúdióval, úgyhogy emiatt talán nem kitaláció az egész. A stúdió társalapítói között megtalálhatjuk még Bryna Debby Smithet (ő a Sleeping Dogson dolgozott), illetve Rashad Redicet is (ő pedig a Skyrimen és a Fallouton is dolgozott). Sajnos hivatalos részletekből elég komoly hiány van, de a Brass Lion állásajánlatos oldalán láthatjuk: Unreal Engine 4-et használnak, továbbá a következő generációs konzolokat és a PC-t célozzák meg a játékukkal.

A Wu-Tang amúgy viszonylag gyakran érintett a videojátékokban: 1999 őszén jött ki PS1-re a Wu-Tang: Shaolin Style (ami amúgy a lényegében elkészült, de az Electronic Arts által soha ki nem adott Thrill Kill engine-jére épülő, négy fős verekedős játék volt), de a bandából többen felbukkantak például a Def Jam Vendettában, a Def Jam Fight For NY-ban, illetve a Def Jam: Iconban is.

Mindez persze még nem hivatalos!

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu