Menu

Wu-Tang akció-RPG-n dolgozik a Microsoft és a Brass Lion Entertainment?

A pletykák szerint az évtizedek óta talpon levő bandából új videojáték készülhet.

 

A Windows Central, illetve a VentureBeatnek író Jeff Grubb is azt állítja, hogy a Brass Lion Entertainment a Project Shaolinon dolgozik. Ez egy Wu-Tang Clan témájú játék lesz, és az amerikai hip-hop együttes munkássága szolgáltatja majd a háttérzenét. Tehát a redmondi cég (ha igaz mindez) egy külső nézetes RPG-re kérte fel a stúdiót, ami ezen felül négy játékosnak biztosíthat kooperatív játékmenetet, és a hangsúly a közelharcon lehet.

A Windows Central szerint a sztori néhány tucat órán át köthet le minket, és az endgame-et gazdagnak tekintik szezonális tartalmi és egyéb frissítésekkel. Lootolás, fegyverek, felszerelések, ezek mind a Shaolin kódnevű játékban lesznek, ami ráadásul véletlenszerűen generált dungeonökkel, illetve azért átgondoltabb eventekkel, eseménnyekkel is erősíteni fog. Ebből adódóan hosszú ideig játszhatónak tervezik a játékot…

A korábban a Mass Effecten is dolgozó Manveer Heir, a Brass Lion Entertainment társalapítója a Twitteren korábban azt írta, hogy komolyabb animés stílussal rendelkező, be nem jelentett akció-RPG-n dolgozik a stúdióval, úgyhogy emiatt talán nem kitaláció az egész. A stúdió társalapítói között megtalálhatjuk még Bryna Debby Smithet (ő a Sleeping Dogson dolgozott), illetve Rashad Redicet is (ő pedig a Skyrimen és a Fallouton is dolgozott). Sajnos hivatalos részletekből elég komoly hiány van, de a Brass Lion állásajánlatos oldalán láthatjuk: Unreal Engine 4-et használnak, továbbá a következő generációs konzolokat és a PC-t célozzák meg a játékukkal.

A Wu-Tang amúgy viszonylag gyakran érintett a videojátékokban: 1999 őszén jött ki PS1-re a Wu-Tang: Shaolin Style (ami amúgy a lényegében elkészült, de az Electronic Arts által soha ki nem adott Thrill Kill engine-jére épülő, négy fős verekedős játék volt), de a bandából többen felbukkantak például a Def Jam Vendettában, a Def Jam Fight For NY-ban, illetve a Def Jam: Iconban is.

Mindez persze még nem hivatalos!

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu