Nem játszol eleget a Far Cry 6-tal?! Hát majd kapsz a Ubisofttól: gúnyosan leszólnak érte emailben!

A Ubisoft automatikusan e-maileket küld azoknak a játékosoknak, akik nem elég sok órát töltenek a Far Cry 6-ban.

 

Ha nem töltesz sok időt Yarában, akkor már kaphatsz is egy e-mailt a Ubisofttól, amiben jól beszólnak:

Biztosan tudsz ennél jobbat is„.

Megjelöli a játszott idő mennyiségét, miközben Anton Castillo gúnyolódik rajtad. Az emberek nem túlságosan elégedettek, tekintve, hogy a játékokat egyre inkább úgy „tervezik, hogy maximalizálják az elkötelezettséget”.

„E-maileznek és zaklatnak, ha abba mered hagyni a játékot” – mondta Brendan Sinclair, a GameIndustry.biz ügyvezető szerkesztője, miközben megosztotta az e-mailt a Twitteren. „Pedig normalis, hogy az emberek abbahagyják a játékot, ha nem élvezik„.

Lehet, hogy nincs időd egy hét alatt befejezni a Far Cry 6-ot, vagy lehet, hogy lassan haladsz, hagyod, hogy Yara fasiszta rezsimje berendezkedjen. Lehet, hogy egyszerűen csak nem tetszik – bármi legyen is az ok, nem baj, ha leteszel egy játékot, és nem sieted el. Vagy akár, az is rendben van, ha végleg otthagyod. Ha nem megy, akkor nem megy – ilyen egyszerű. A Ubisoft azonban egy kicsit agresszívebb marketingstratégiát alkalmaz, hogy megpróbálja rávenni a játékosokat a játékidő felpörgetésére.

De nem úszod meg a Ubisoft e-maileket akkor sem, ha mégis játszol – így vagy úgy, de kapod ezeket folyamatosan. Más játékosok arról számolnak be, hogy elküldik nekik a kill-számukat és az elfogott checkpointokat, spamelve a postaládájukat statisztikákkal. De legalább nem sértegetik őket, amiért nem játszanak, nem igaz?

Persze, bármikor leiratkozhatsz a Far Cry 6 e-mailekről, így a Ubisoft nem fogja megkérdőjelezni, hogy hogyan töltöd a szabadidődet.

Forrás: The Gamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu