Elmarad a BlizzConline 2022

Bár rendezvény nem lesz, a Blizzard megígérte, hogy bejelentéseket tesz majd a fejlesztés alatt álló játékairól.

 

A Blizzard nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt hónapokban. Az elnök távozása és a cégen belüli zaklatásokról szóló botrány mind-mind ahhoz a lassú összeomláshoz vezetett, ami a mai napon is tart. Most a cég bejelentette, hogy lemondja éves rendezvényét, a BlizzConline 2022-t, amelyet 2022 februárjában tartottak volna.

A hírt egy, a közösségnek írt levélben tették közzé, arra hivatkozva, hogy az esemény sok időt és energiát igényel mindenkitől, aki részt vesz benne. Ehelyett a Blizzard az erőforrásait a csapatok támogatására és a játékok és a játékélmény fejlesztésére fogja fordítani.

A bejelentés mellett a vállalat arra is kitért, mire számíthatunk a jövőbeli BlizzCon eseményektől. „Elkötelezettek vagyunk a játékosokkal való folyamatos kommunikáció mellett, és úgy látjuk, hogy a BlizzCon nagy szerepet játszik majd a jövőben ” – áll a közleményben.

Bármit is tartogat az esemény az elkövetkező években, a Blizzard gondoskodik arról, hogy „olyan biztonságosnak, barátságosnak és befogadónak érezzük, amennyire csak lehetséges”. A közlemény azt is megemlíti, hogy annak ellenére, hogy nem lesz BlizzConline 2022, nem lesz hiány a fejlesztés alatt álló címek bejelentéseiből.

A Blizzard néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy a BlizzCon egy ideig digitálisan kerül megrendezésre, mivel a világjárvány miatt a személyes rendezvény lebonyolítása túlságosan nehézkes lenne. Nem tudjuk, hogy a következő bejelentésük online lesz-e, de azt látva, hogy mekkora port kavart a zaklatási per, lehet, még eltart egy darabig, mire leülepszik a por.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu