Menu

Lo Wang is kihagyja 2021-et: jövőre halasztották a Shadow Warrior 3-at! [VIDEO]

A Devolver Digital és a Flying Wild Hog a Shadow Warrior 3 halasztáshoz faragott egy videót is, ami mondjuk a kiadó stílusára jellemző marketinges húzás.

 

Eddig az volt a terv, hogy „a repülő vadmalacok” valamikor idén kiadják a Shadow Warrior 3-at, de ez a játék is áldozata lett a halasztásoknak, így még egy nevet felkarcolhatunk az innen kb. az osztrák határig terjedő listára, azaz Lo Wang is csak 2022-ben fog visszatérni. De ezúttal nem egyedül: Orochi Zilla, aki először munkáltatója, majd ellenfele volt, most már bajtársként segít a küldetésben, ami papíron sem egyszerű: akaratukon kívül szabadon eresztettek egy ősi sárkányt, és ezt szeretnék visszazárni…

Lo Wang (tele pengékkel és tölténnyel) egy világ körüli utazásra indul, hogy megállítsa a sárkányt, amivel az apokalipszist is meg tudná fékezni. Ehhez egy halott isten maszkja, egy sárkánytojás, egy kisebb mágia, illetve elegendő tűzerő fog kelleni. Akkor pedig mehet a halálszimfónia, olvashatjuk a Shadow Warrior 3 Steam-oldalán: kombinálhatjuk a tűzerőt a merész, precíz katanás támadásokkal.

Falon futás, dupla ugrás, csáklyázás, levegőben gyors lendületgenerálás, lesz lehetőség a mozgásban a változatos, dinamikus trükközésekre, és a harcokban is így több lehetőségünk lesz egyedien játszani. A befejező mozdulatokkal megszerezhetünk ellenfelünkből egy kisebb darabot, majd a kivégzett lény erejét ráengedhetjük a hordára a megállíthatatlan düh és az erőteljes mágia segítségével.

Mindegyik környezet tele van veszélyes struktúrával és eszközel, amivel aktiválhatunk egy újabb rétegnyi kreatív választási opciót az offenzívabb támadásokért. A helyszín pedig egy neofeudális Japán lesz, ahol a mágia és a technológia a szamurájokkal kombinálva van, és mindezt a japán folklórból (és ezen keresztül például a Niohból is) ismerős yokai-ok lerohanták. Eközben Lo Wang és Zilla egymásnak be fog szólogatni.

A Shadow Warrior 3 valamikor 2022-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (Kérdés, hogy vajon a halasztás mögött nem a PlayStation 5 és az Xbox Series natív portok állnak-e…)

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu