Lo Wang is kihagyja 2021-et: jövőre halasztották a Shadow Warrior 3-at! [VIDEO]

A Devolver Digital és a Flying Wild Hog a Shadow Warrior 3 halasztáshoz faragott egy videót is, ami mondjuk a kiadó stílusára jellemző marketinges húzás.

 

Eddig az volt a terv, hogy „a repülő vadmalacok” valamikor idén kiadják a Shadow Warrior 3-at, de ez a játék is áldozata lett a halasztásoknak, így még egy nevet felkarcolhatunk az innen kb. az osztrák határig terjedő listára, azaz Lo Wang is csak 2022-ben fog visszatérni. De ezúttal nem egyedül: Orochi Zilla, aki először munkáltatója, majd ellenfele volt, most már bajtársként segít a küldetésben, ami papíron sem egyszerű: akaratukon kívül szabadon eresztettek egy ősi sárkányt, és ezt szeretnék visszazárni…

Lo Wang (tele pengékkel és tölténnyel) egy világ körüli utazásra indul, hogy megállítsa a sárkányt, amivel az apokalipszist is meg tudná fékezni. Ehhez egy halott isten maszkja, egy sárkánytojás, egy kisebb mágia, illetve elegendő tűzerő fog kelleni. Akkor pedig mehet a halálszimfónia, olvashatjuk a Shadow Warrior 3 Steam-oldalán: kombinálhatjuk a tűzerőt a merész, precíz katanás támadásokkal.

Falon futás, dupla ugrás, csáklyázás, levegőben gyors lendületgenerálás, lesz lehetőség a mozgásban a változatos, dinamikus trükközésekre, és a harcokban is így több lehetőségünk lesz egyedien játszani. A befejező mozdulatokkal megszerezhetünk ellenfelünkből egy kisebb darabot, majd a kivégzett lény erejét ráengedhetjük a hordára a megállíthatatlan düh és az erőteljes mágia segítségével.

Mindegyik környezet tele van veszélyes struktúrával és eszközel, amivel aktiválhatunk egy újabb rétegnyi kreatív választási opciót az offenzívabb támadásokért. A helyszín pedig egy neofeudális Japán lesz, ahol a mágia és a technológia a szamurájokkal kombinálva van, és mindezt a japán folklórból (és ezen keresztül például a Niohból is) ismerős yokai-ok lerohanták. Eközben Lo Wang és Zilla egymásnak be fog szólogatni.

A Shadow Warrior 3 valamikor 2022-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (Kérdés, hogy vajon a halasztás mögött nem a PlayStation 5 és az Xbox Series natív portok állnak-e…)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu