Menu

PlayStation Plus: ezek a játékok érkeznek novemberben?

A Sony úgy tűnik, hogy betartotta a szavát, így nem csak három játékra számíthatnak azok, akik megnyitják a pénztárcájukat a PlayStation Plus korlátlan online multiplayerért PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

 

Ez volt a PlayStation Plus talán joggal kritizált gyengesége: miután a PlayStation 3-as és PlayStation Vitás játékok távoztak, nagyon minimálisra faragta a Sony a listát, amit aztán a PlayStation 5 érkeztével kibővített három címre (és szerencsésebb esetben négyre…), ahol az egyik vagy egy vadonatúj PS5-ös cím (pl. Bugsnax), vagy egy új PS5 átirat volt (pl. Wreckfest: Die Hard. Die Last.). Aztán október folyamán a Sony közölte, hogy mostantól a PlayStation VR-ral rendelkező játékosokat sem fogja elhanyagolni, és majd később közöl részleteket.

És az a baj, hogy a lista szivárgását ezúttal sem tudták a „kékek” megakadályozni, ugyanis az utóbbi hónapok során tökéletesen előrejelző francia Dealabs most is szabadjára engedte a részleges listát a PlayStation Plus következő havi játékkínálata kapcsán. Ezúttal két PlayStation 5-ös játékról regél a site szivárogtatója: az illető szerint a Knockout City, továbbá a First Class Trouble lesz az, ami a tavaly novemberben elstartolt konzolon is ott lesz. Azért az is szó, mert a PlayStation 4-es verziók is ingyenesen hozzáférhetőek lesznek az előfizetőknek.

A PlayStation 4-gyel rendelkezők egy harmadik játékra is számíthatnak: ez a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning lesz, ami bár egy remaster, talán egy kellemes meglepetésnek nevezhető. És mi a helyzet a PlayStation VR-ral? A Dealabs itt azért hiányos, mert a francia, akciókra kihegyezett oldalon mindössze egyetlen címet találtunk: a The Walking Dead: Saints & Sinnersről van szó. Szóval ez eddig négy. De van még itt két játék, mivel a Sony úgy ígérte, hogy három PlayStation VR-os alkotást kínál majd ingyenesen. Ezekről még nem tudjuk pontosan, hogy mik is lesznek, ugyanis úgy tűnik, hogy a cég nem a szokásos szerda délutáni időpontban közölte a listát.

November elsejéig pedig elérhetőek az októberi játékok. Ezek az alábbiak: Hell Let Loose (PlayStation 5), PGA Tour 2K21 (PlayStation 4), továbbá Mortal Kombat X (PlayStation 4; ez amúgy az alapjáték, és ez ott van a PlayStation Plus Collectionben…).

Forrás: Dealabs

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu