PlayStation Plus: ezek a játékok érkeznek novemberben?

A Sony úgy tűnik, hogy betartotta a szavát, így nem csak három játékra számíthatnak azok, akik megnyitják a pénztárcájukat a PlayStation Plus korlátlan online multiplayerért PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

 

Ez volt a PlayStation Plus talán joggal kritizált gyengesége: miután a PlayStation 3-as és PlayStation Vitás játékok távoztak, nagyon minimálisra faragta a Sony a listát, amit aztán a PlayStation 5 érkeztével kibővített három címre (és szerencsésebb esetben négyre…), ahol az egyik vagy egy vadonatúj PS5-ös cím (pl. Bugsnax), vagy egy új PS5 átirat volt (pl. Wreckfest: Die Hard. Die Last.). Aztán október folyamán a Sony közölte, hogy mostantól a PlayStation VR-ral rendelkező játékosokat sem fogja elhanyagolni, és majd később közöl részleteket.

És az a baj, hogy a lista szivárgását ezúttal sem tudták a „kékek” megakadályozni, ugyanis az utóbbi hónapok során tökéletesen előrejelző francia Dealabs most is szabadjára engedte a részleges listát a PlayStation Plus következő havi játékkínálata kapcsán. Ezúttal két PlayStation 5-ös játékról regél a site szivárogtatója: az illető szerint a Knockout City, továbbá a First Class Trouble lesz az, ami a tavaly novemberben elstartolt konzolon is ott lesz. Azért az is szó, mert a PlayStation 4-es verziók is ingyenesen hozzáférhetőek lesznek az előfizetőknek.

A PlayStation 4-gyel rendelkezők egy harmadik játékra is számíthatnak: ez a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning lesz, ami bár egy remaster, talán egy kellemes meglepetésnek nevezhető. És mi a helyzet a PlayStation VR-ral? A Dealabs itt azért hiányos, mert a francia, akciókra kihegyezett oldalon mindössze egyetlen címet találtunk: a The Walking Dead: Saints & Sinnersről van szó. Szóval ez eddig négy. De van még itt két játék, mivel a Sony úgy ígérte, hogy három PlayStation VR-os alkotást kínál majd ingyenesen. Ezekről még nem tudjuk pontosan, hogy mik is lesznek, ugyanis úgy tűnik, hogy a cég nem a szokásos szerda délutáni időpontban közölte a listát.

November elsejéig pedig elérhetőek az októberi játékok. Ezek az alábbiak: Hell Let Loose (PlayStation 5), PGA Tour 2K21 (PlayStation 4), továbbá Mortal Kombat X (PlayStation 4; ez amúgy az alapjáték, és ez ott van a PlayStation Plus Collectionben…).

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu