The Unforgivable: Sandra Bullock elhagyja a börtönt, de a bűnvád tovább üldözi

Úgy néz ki, a The Unforgivable (Megbocsáthatatlan) c. filmdrámával Sandra Bullock újabb sikert arathat a Netflixen egy keményebben bevállalt szereppel. A színésznő már a Bird Box-ban is nagyot alakított, de az új filmjében talán még annál is ütősebb lesz.

 

Sandra Bullock visszatér a Netflixhez egy keményebb drámában, amelyben Ruth Slater szerepét veszi át, aki egy börtönből frissen szabadult nő, aki a testvérét keresi, akit felnevelt. Háttal áll a falnak egy olyan közösségben, amely megveti bűnét, a megbocsáthatatlan gyilkosságot.

A Netflix hivatalos szinopszisa így szól: „A börtönből egy erőszakos bűncselekmény miatt kiszabott büntetés letöltése után szabadult Ruth Slater (Sandra Bullock) újra belép egy olyan társadalomba, amely nem hajlandó megbocsátani a múltját. Szembe kell néznie a súlyos ítélettel attól a helytől, amelyet egykor otthonának nevezett. Egyetlen reménye a megváltásra, hogy megtalálja az elidegenedett kishúgát, akit kénytelen volt hátrahagyni.”

Nézd meg te is az előzetest!

 

 

Sandra Bullock mellett olyan sztárfellépők játszanak még, mint Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal , Viola Davis, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob, Emma Nelson, Will Pullen és Thomas Guiry. Peter Craig írta a forgatókönyvet, ami jó előjel a filmhez. Az ő munkásságához tartozik Az éhezők viadala – Mockingjay 1. és 2. rész, A Batman és a várva várt Top Gun: Maverick.

Sandra Bullock egy elfoglalt színésznő, mivel ő is szerepel a Lost City of D c. alkotásban Brad Pitt, Channing Tatum, Daniel Radcliffe és Da’Vine Joy Randolph mellett. A filmben egy visszahúzódó romantikus regényírónő könyvturnén van a címlapmodelljével, amikor belekeverednek egy emberrablási kísérletbe, ami mindkettőjüket egy vérengző dzsungelbeli kalandba sodorja. A film várhatóan 2022 márciusában kerül a mozikba.

Sandra Bullocknak már a Netflix-es Bird Box című filmje is meglepte a közönséget. Bullock elmondta, hogy olyan filmet akart készíteni, amit a gyerekei is meg tudnak nézni, de a film összességében nagy sikert aratott. Ha lemaradtál róla: Sandra egy rejtélyes erőt követ nyomon, ami megtizedeli a lakosságot, és csak egy dolog biztos: ha meglátod, meghalsz. A túlélőknek most el kell kerülniük, hogy szembekerüljenek egy olyan lénnyel, amely a legrosszabb félelmeik formáját ölti.

 

 

Egy nő és gyermekei reményt és új kezdetet keresve veszélyes útra indulnak az erdőn és a folyón keresztül, hogy megtalálják azt az egyetlen helyet, amely menedéket nyújthat. Ahhoz, hogy sikerüljön, el kell takarniuk a szemüket az őket üldöző gonosz elől… és bekötött szemmel kell végigjárniuk az utat.

Lássuk, hogy a villám kétszer is belecsap-e Bullockba! A The Unforgivable november 24-én kerül a mozikba, a Netflixen pedig december 10-én mutatják be.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu