Menu

Egyhamar nem lesz BlizzCon!

Nem csak a koronavírus-világjárvány miatt mondott le az Activision Blizzard a személyes jelenlétre építő BlizzConról, ugyanis az online rendezvény alól is kirántotta a szőnyeget a kiadó!

 

Eddig ugyanis az Activision Blizzard úgy tervezett, hogy 2022 elején egy újabb BlizzConline rendezvénnyel készül, ám az egészet a szemetesbe vágta ezzel a bejelentéssel. A kiadó ugyanis meghátrált, és ez egy nehéz döntés volt nekik, viszont az innentől csak ActiBlizzként említett cég szerint ez volt a megfelelő lépés, ugyanis mindegyik BlizzCon rendezvényhez mindegyik alkalmazottra szükség van, mivel ez egy teljes céges erőfeszítést igényel. Ezt pedig annak akarata hajtja meg, hogy ők meg szeretnék osztani a közösséggel (amivel törődni szeretnének), amin dolgoznak. De eközben erőre is szükségük van, hogy egy olyan show-val készüljenek, ami a csapatokat támogatja, illetve elősegíti a játékaik és élményeik fejlesztését.

De eközben időt is akar az ActiBlizz a BlizzCon átgondolására és a jövőbeli megváltoztatására. Az elsőt tizenhat éve tartották, és azóta sok dolog változott: például az, ahogy a játékosok és a közösségek többféleképpen képesek összegyűlni, hogy valami nagyobbnak részeként érezhessék magukat. Akármilyen is lesz a jövőben a Blizzcon, biztosítani szeretné a kiadó annak biztonságát, illetve üdvözlő, befogadó hangnemét. A cég elkötelezett a játékosokkal való folytatólagos kommunikáció iránt, és emiatt az ActiBlizz szerint a BlizzCon ennek nagy része lehet a későbbiekben. Izgatott a cég aziránt, hogy végül mit is fog megvalósítani benne a jövőben.

Bár a februárra tervezett BlizzConline elmarad, a Blizzard játékai (Diablo IV, Overwatch 2) körüli bejelentések nem tűnnek el. A kiadó büszke a csapataira és a játékokban elért eredményeikre. A franchise-ok csatornáin keresztül hallani fogunk az új információkról, bejelentésekről, így nem lesz semmilyen rendezvény a hírmorzsák között. A kiadó körül azért valamelyest ég a ház, úgyhogy emiatt meg is lehet érteni, ha inkább nem akarnak további botrányokat okozni (az egészet kb. a Diablo Immortal és a Blitzchung körüli mizéria indította…).

És akkor itt fél mondatban megemlítenénk, hogy az ActiBlizz kérését elutasította a bíróság: nem fog megállni a per, amit a kaliforniai méltányos foglalkoztatási és lakásügyi minisztérium indított ellenük.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu