Menu

PlayStation Plus: a Sony közölte, miket kapunk novemberben!

PlayStation Plus: Egy nap késéssel is, de sikerült a Sony-nak végre kiböknie, hogy melyik játékok lesznek ingyenesek az ősz utolsó hónapjában azoknak, akik nem kevés pénzt fizetnek a cégnek a PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es online multiplayerért.

 

Tegnap ezt írtuk: „a lista szivárgását ezúttal sem tudták a „kékek” megakadályozni, ugyanis az utóbbi hónapok során tökéletesen előrejelző francia Dealabs most is szabadjára engedte a részleges listát a PlayStation Plus következő havi játékkínálata kapcsán. Ezúttal két PlayStation 5-ös játékról regél a site szivárogtatója: az illető szerint a Knockout City, továbbá a First Class Trouble lesz az, ami a tavaly novemberben elstartolt konzolon is ott lesz. Azért az is szó, mert a PlayStation 4-es verziók is ingyenesen hozzáférhetőek lesznek az előfizetőknek.

A PlayStation 4-gyel rendelkezők egy harmadik játékra is számíthatnak: ez a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning lesz, ami bár egy remaster, talán egy kellemes meglepetésnek nevezhető. És mi a helyzet a PlayStation VR-ral? A Dealabs itt azért hiányos, mert a francia, akciókra kihegyezett oldalon mindössze egyetlen címet találtunk: a The Walking Dead: Saints & Sinnersől van szó. Szóval ez eddig négy. De van még itt két játék, mivel a Sony úgy ígérte, hogy három PlayStation VR-os alkotást kínál majd ingyenesen. Ezekről még nem tudjuk pontosan, hogy mik is lesznek, ugyanis úgy tűnik, hogy a cég nem a szokásos szerda délutáni időpontban közölte a listát.” Nos, most már pontosan tudjuk, hogy mi is ez a két plusz PlayStation VR-alkotás: a The Persistence, illetve az Until You Fall az, amivel hat játékra bővül a lista. A tegnapi idézetünkhöz hozzátennénk, hogy a The Walking Dead: Saints & Sinnersből a Standard Edition, azaz az alapkiadás lesz az előfizetőknek ingyenes. Úgyhogy igen: a szivárgás most sem tévedett, csak hiányos volt! A PlayStation VR-os játékok január 3-áig lesznek a kínálatban, míg a PlayStation 4+PlayStation 5 címek december 6-áig lesznek ott.

November elsejéig pedig elérhetőek az októberi játékok. Ezek az alábbiak: Hell Let Loose (PlayStation 5), PGA Tour 2K21 (PlayStation 4), továbbá Mortal Kombat X (PlayStation 4; ez amúgy az alapjáték, és ez ott van a PlayStation Plus Collectionben…).

Forrás: PS Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu