Gran Turismo 7: videóban mutatkozik be a dizájn-szerkesztő új változata [VIDEO]

A készítők a játékosok fantáziáját dicsérik, akik „milliónyi dizájnt” készítettek a Gran Turismo korábbi részeiben.

 

 

Ahogy a valóságban, úgy a Gran Turismo világában is egyértelmű, hogy bár egy autó az úton a teljesítményével tűnik ki, de az esztétika is hozzájárul ahhoz, hogy megragadjon az emlékezetünkben. A Polyphony Digital tisztában van ezzel, ezért élesztik fel a Gran Turismo 7-ben a stílusszerkesztőt. Egy olyan eszközt, amely az olyan funkciókkal együtt, mint a játék fékrendszerének fejlesztése, tovább mélyíti a játékélményt az új epizódban.

A stúdió ezt a funkciót hangsúlyozta a negyedik fejlesztői videóban, amely a dizájnszerkesztő mechanikájába enged rövid betekintést. A játék alkotójának, Kazunori Yamauchinak a főszereplésével a Polyphony bemutatja néhány jármű szépségét, és megismétli az autók esztétikájának fontosságát, mivel

„ikonikus dizájnokról van szó, amelyek szervesen kötődnek az egyes versenyekhez fűződő emlékeinkhez”.

A Gran Turismo nem csak jó vezetési élményt nyújtott, de a játékosok felfedezhették kreatív oldalukat is, amikor a dizájnszerkesztőben feldíszítették az autókat. Ez az eszköz milliónyi fantáziadús ötletet eredményezett, emlékeztetett Yamauchi, akit ma is ámulatba ejt a játékosok kreativitása.

Így a Gran Turismo 7 továbbra is arra invitálja majd a felhasználókat, hogy kísérletezzenek a színekkel és a dizájnnal 400 autóban, amihez a PS5 DualSense-zel feljavított útérzet és a hozzá illő hangrendszer társul. Úgy tűnik tehát, hogy a Gran Turismo 7-ben egy olyan játékot tisztelhetünk majd, amely a sorozat lényegét kívánja visszaadni és képes lesz újra feléleszteni az utak iránti szeretetünket.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu