A Dubium célja, hogy lenyűgöző grafikával és több testreszabási elemmel legyen az új Among Us [VIDEO]

A játék 2022-ben érkezik PC-re, és lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy megszökjenek egy űrállomásról, amelynek fedélzetén egy áruló van.

 

Az alig egy évvel ezelőtti Among Us hatalmas sikere után várható volt, hogy apránként más javaslatok is formát öltenek és népszerűségre tesznek szert az úgynevezett közösségi levezető videojátékokon belül. Ezek között találjuk ezen a héten a First Class Trouble PC-re és PlayStationre történő megjelenését, míg 2022-ben a Dubium teszi ugyanezt, amely lenyűgöző grafikával és más új játékmenetbeli jellemzőkkel igyekszik szolgálni.

A Dubium tehát a Steamen mutatkozik be, mint egy öt játékosnak szóló multiplayer javaslat, amely egy űrállomáson játszódik, ahol öt felhasználónak kell együttműködnie, hogy megszökjön a helyről. A probléma? Képzelheted, egyikük egy áruló lesz, akinek egyetlen célja van: szabotálni és megölni a többieket anélkül, hogy lebuknának.

A premissza ugyan megegyezik az Among Usban látottakkal, de az egész csomag célja, hogy más legyen. A felelős csapat, a Mumo Studio egy vizuálisan tetszetős videojátékot árul, a karakterek modellezése inkább a Fortnite-hoz hasonlít, ahogy azt a The Gamer portál felidézi, a játékosok pedig interakcióba léphetnek a környezettel, felfedezhetik és megölhetik egymást gyönyörűen animált karakterekkel.

A Dubium a karakterek és eszközök konfigurálható rendszerével rendelkezik, így minden felhasználó a játék és a jutalmak megszerzése során fejlesztheti és megváltoztathatja a legénységének tagjainak képességeit, hogy a játékstílusához igazítsa. Végül számos mechanikát dolgoztak ki, hogy ez a cím ideális javaslat legyen a tartalomkészítők számára, olyan lehetőségekkel, ahol a nézők beavatkozhatnak.

 

Among Us hamarosan frissül

Néhány nappal ezelőtt megtudtuk azt is, hogy az Among Us új szerepet fog bevezetni a következő frissítésben, az alakváltó, az egyik a sok új funkció közül, amelyen az Innersloth dolgozik annak érdekében, hogy új ösztönzőket kínáljon a közösségnek.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu