Battlefield 2042: a béta 7,7 millió játékost hozott össze PC-n, PlayStationön és Xboxon [VIDEO]

Electronic Arts megerősítette, hogy a nyílt bétája ilyen nagyszámú felhasználót vonzott, bár kevesebbet, mint a Battlefield 1.

 

Beléptünk a novemberi hónapba, és ezzel együtt az iparág vezető háborús lövöldéinek új részei is megérkeznek. Ezek egyike a Battlefield 2042, amely már csak pár hétre van a megjelenéstől, bár a korai kipróbálható verzióval már korai hozzáférést kaphatunk hozzá.

És úgy tűnik, hogy az Electronic Arts által szolgáltatott és az Axios munkatársa, Stephen Totilo által összegyűjtött adatok szerint van étvágy a DICE új címére. A Battlefield 2042 bétája 7,7 millió játékost vonzott, köztük PC-s, PlayStation- és Xbox-felhasználókat. Ezek a számok figyelemre méltóak, figyelembe véve, hogy nem volt a legszilárdabb, vizuális hibákkal és hackerekkel.

A számok nagyon meggyőzőek, figyelembe véve, hogy a béta milyen kevés napig volt elérhető, korai hozzáféréssel az EA Play tagok számára, majd nyíltan a nagyközönség számára is megjelent. Persze a korábbi játékoknak, például a Battlefield 1-nek több felhasználója volt, összesen 13,2 millió.

Akárhogy is van, ez jó előjel a Battlefield 2042 számára, amely november 19-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox X Series X|S-re. A DICE azt ígérte, hogy tudomásul vette a kritikákat, és igyekszik majd gondoskodni arról, hogy a játék csiszolt legyen, és az előző és a jelenlegi generációtól elvárt fejlesztéseket tartalmazzon.

Forrás: Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu