Csúszik Marvel’s Midnight Suns: a fejlesztők szerint csak 2022 második felében számíthatunk a megjelenésre

A Marvel taktikai RPG-jét, a Midnight Suns-t 2022 márciusára tervezték, de a szuperhősök rajongóinak még várniuk kell.

 

 

A 2021-es Gamescomon egy új Marvel-univerzumos videójátékból kaptunk némi igazán ígéretes ízelítőt: a Firaxis Games és a Marvel egy fordulóalapú taktikai RPG-t mutatott be az XCOM készítőitől. Ahogy a stúdió további hírekkel szolgált, a terjedelmes gameplay videó után megismerhettünk néhány érdekességet, például a kártyaalapú taktikai harcrendszert.

A Marvel-rajongóknak azonban még várniuk kell, hogy kedvenc szuperhőseik felett átvehessék az irányítást, a stúdió ugyanis váratlan csúszást jelentett be. Éppen most, amikor még ki sem hevertük az olyan nagy horderejű késéseket, mint a Diablo 4 és az Overwatch 2…

A játék kiadását 2022 márciusára tervezték, de a fejlesztők bejelentették, hogy a megjelenés 2022 második felére tolódik.

Ez az új megjelenési ablak jóval tágabb, mint a tervezett megjelenés, így az akár kilenc hónapos mozgástér jól jöhet majd a készítőknek. A Firaxis Games közleményében megköszönte a rajongók megértését, és a késést azzal indokolta, hogy céljuk a lehető legjobb játék elkészítése, amely felejthetetlen kalandokat nyújt majd a rajongóknak.

A stúdió azt ígérte, a plusz hónapokat arra fogják felhasználni, hogy bővítsék a cselekményt és több átvezető animációt készítsenek, illetve általában véve csiszolják a játékot. A Midnight Suns PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switch-re érkezik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu