League of Legends tartalommal bővült a Fortnite

Fortnite: Az Arcane animációs sorozat megnyitotta a kaput nemcsak a Riot saját játékai, de még más fejlesztők címeivel való együttműködésre is. A PUBG Mobile mellett a Fortnite is megkapta a saját verzióját az Arcane főszereplőjéből, Jinxből!

 

Budapest, 2021. november 05. – Különleges együttműködést kötött a Riot Games és az Epic Games, a League of Legends ikonikus karaktere, és az Arcane animációs sorozat főszereplője, Jinx a PUBG Mobile után a Fortnite-ba is megérkezett. Soha nem volt még arra példa, hogy a League of Legends elrejtett utalásnál nagyobb mértékben jelent volna meg egy olyan játékban, mely nem Runeterra vidékén játszódik, most viszont megtört a jég.

 

Jinx a Fortnite Item Shop legutóbbi váltásánál megjelent a játékban, és a következő hozzá kapcsolódó tartalmak vásárolhatóak meg.

  • Arcane Jinx öltözet
  • Pow Pow Crusher Pickaxe
  • Jinxed spray
  • Jinx’s Dream Monkey hátdísz
  • Playground (instrumentális) lobby zene
  • Wreaking Havoc töltőképernyő
  • Katchoo! Töltőképernyőn

 

Brandon Miao, a Riot Games Riot Experience (XP) csapatának termékek közötti élményekért és partnerségekért felelős vezetője így nyilatkozott: „A Fortnite magas szintű együttműködéseket és szórakoztatóipari élményeket tudhat maga mögött, ugyanakkor mindig is elkötelezett volt amellett, hogy olyan tartalmakat nyújtson a játékosok számára, amelyek a játékban és azon kívül is gazdagítják az élményüket; ezt az elhivatottságot mi is osztjuk és nagyra becsüljük. Reméljük, hogy a rajongókat örömmel fogadják majd egyik legikonikusabb League of Legends-hősünket, Jinxet a Fortnite-ban az Arcane indulásának alkalmából.”

Forrás: esport1

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu