Kiszivárgott a Gotham Knights megjelenési időszaka?

A Warner Bros. montreali stúdiója nem biztos, hogy ősszel, vagy az év végén fogja elhozni a poszt-Batman, azaz a Gotham Knights játékot…

 

A Twitteren bukkant fel egy kép, ami Jin Park weboldaláról származik. Vagy inkább származott: a Gotham Knights brandjéért, illetve a marketing művészeti irányzatáért felelős Park weboldaláról ugyanis el lett távolítva a kérdéses tartalom, aminek köszönhetően el is hihetjük, hogy igaz az, hogy állítólag tavasszal már meg is fog jelenni a Gotham Knights, hiszen az ilyesmi általában két szóval jellemezhető: beismerő vallomás…

A hivatalos jellemzés szerint Batman halott, így Gotham városa felett egy új, kiterjedt alvilág vette át az uralmat, így az utcákon senki sincsen biztonságban. A Denevérember távozása után annak családjának kell átvennie a bűnüldözői szerepet: Batgirl, Nightwing, Red Hood, továbbá Robin (mindenkit hagyunk angolul, így a legjobb…) vállaira hárul a súlyosnak nevezhető teher.

A város lakóinak reményt kellene elhozni, a zsarukat is fegyelemre kell tanítani, és a bűnözőkben a félelem felkeltése lesz a feladat. A város történelmének legsötétebb fejezeteit egymáshoz kötő rejtélyeket a hősök csoportjának kell megoldania, és persze a notórius bűnözők két vállra fektetése is szükséges lesz. Nekünk kell az új Sötét lovagnak (Dark Knight) lennünk, máskülönben Gotham utcái káoszba, és ebből adódóan lánga fognak borulni. Legutóbb a Court of Owls bemutatása révén írtunk a Gotham Knightsról, miután a Warner ezt a játékot (is, ugyanis a Suicide Squad: Kill The Justice League is ott volt) bemutatta a DC FanDome-on.

A Gotham Knights tehát állítólag tavasszal (március és május között) jelenhet meg, de mivel ez nem hivatalos, erősen feltételes módot alkalmazunk ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy a Warner az anyagiakhoz köti ezt: ha kell nekik a pénz lóvéra, akkor márciusra, a jelenleg futó üzleti év végére kikényszerítik a WB Games Montrealtól. A játék amúgy PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Denuvóval), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu