A GTA 5 továbbra is minden rekordot megdönt: Nyolc évvel később 155 millió példányt adtak el belőle. [VIDEO]

A GTA 5 után a Red Dead Redemption 2 is sikert sikerre halmoz, 39 millió kumulatív eladással.

 

A véget nem érő történet; a véget nem érő mese. Nevezheted, aminek akarod, de egy abszolút igazság van: a Grand Theft Auto V egyszerűen nem fog leállni az eladásokkal. A Rockstar címe nemrég töltötte be az első bejelentés óta eltelt egy évtizedet, és a Take-Two a második negyedévre vonatkozó új pénzügyi jelentésében közölte a kumulatív eladási számokat.

A GTA 5-ből 155 millió példányt adtak el, ami abszolút szédítő szám egy olyan termék esetében, amely még ma, nyolc évvel a két generációval ezelőtti megjelenése után is nagyon jól megy a boltokban. A júliustól szeptemberig tartó időszakban 5 millióval több példányt adtak el Franklin, Michael és Trevor nyitott világából.

A cég egy újabb elért rekordról beszélt, amely csatlakozik egy maroknyi korábban megdöntött, többnyire a kereskedelmi sikerhez kapcsolódóan megdöntött értékhez. Az ötödik számozott rész a leggyorsabb játék, amely elérte az 1 milliárd dolláros fizikai eladást, pedig még nem jelent meg PS5-re és Xbox X|S sorozatra.

A Red Dead is sikeres

Kisebb léptékben, de mégis egy másik nagy hír, hogy a Take-Two a Red Dead Redemption 2-ről is beszélt. A 2018-ban megjelent western már 39 millió eladott példányt halmozott fel, és úgy tűnik, hogy az online módja jól működik, és teljes mértékben megbízik benne Strauss Zelnick, a cég vezérigazgatója, aki nemrég a GTA Online és az NBA 2K mellett annak értékéről is beszélt.

Ennek fényében logikusnak tűnik, hogy a Rockstar továbbra sem árul el semmit a GTA 6-tal kapcsolatban, sőt, bosszantja a felhasználók részéről érkező kérések lavinája. Amit bejelentettek, az a Grand Theft Auto saga három ikonikus címének remastered trilógiájának érkezése. Ebből már láthattunk is egy trailert a fejlesztésekkel, hiszen alig egy hét van hátra a digitális formátumú megjelenésig.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu