Marvel’s Avengers: novemberben végre megérkezik Pókember a 2.2-es javítással!

Továbbra is úgy tűnik, hogy Pókember a PlayStation verziók exkluzív karaktere lesz.

 

 

Hosszú várakozás után végre hivatalos megjelenési dátumot kapott Pókember a Marvel’s Avengershez. A falmászó szuperhős november 30-án lesz elérhető, kizárólag PlayStation platformokon. Ráadásul megjelenését a 2.2-es patch is kísérni fogja, amely rengeteg fincsi tartalommal megpakolva érkezik.

Pókember az ígéreteknek megfelelően saját történettel érkezik a játékba. A hivatalos bejelentés szerint Peter Parkert egy titokzatos fenyegetés leleplezésében segédkezik majd, és a Bosszúállókkal összefogva győztesen kerül ki a helyzetből. Eleinte úgy tűnhet majd, hogy Peter nehezen tud beilleszkedni a csapatba, de később sikerül majd összebarátkoznia Ms. Marvellel és Fekete Özveggyel.

Sajnos sem trailer, sem screenshotok nem kísérték a bejelentést, és azt sem tudjuk, hogy a karakter beépítése a játékba egy kisebb kiegészítés lesz-e, mint Sólyomszemé volt, vagy egy szignifikánsabb bővítés, Fekete Párduc stílusban.

Persze Pókemberen túl más is érkezik november 30-án, hiszen a játék minden verziója kap egy új 4 játékos Raid-et, ahol Klaw ellen fogunk harcolni. A maximális szint 175-re emelkedik, és mostantól más, nagyobb teljesítményű kiegészítők újrahasznosításával fejleszthetjük majd a felszerelésünket.

Egy másik újdonság ebben a patchben a Shipments lesz, amelyek loot boxként működnek, és körülbelül 250 kozmetikai kiegészítőt tartalmaznak majd. Szerencsére a fejlesztők tanultak a mikrotranzakciós rendszerüket fogadó elégedetlenségből, így ezeket nem valódi pénzért, fizetős boostként árulják, hanem az alkalmazáson belüli valutával lehet majd megvásárolni őket.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu