Resident Evil: Welcome to Raccoon City Nightmare Trailer több vérontást és ijesztgetés rejt. [VIDEÓ]

A Johannes Roberts Resident Evil rebootjának új „rémálom-trailerében” Claire Redfield és a többi túlélő egy T-vírus által elpusztított város ellen száll szembe.

A Sony egy új trailert tett közzé a Resident Evil: Welcome to Raccoon City című filmhez, mielőtt még ebben a hónapban debütálna a mozikban. A sorozat friss rebootja, miután Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich befejezte a Resident Evil-filmek sorát, Johannes Roberts az eredeti forrásanyaghoz nyúlt vissza inspirációért. Az új „Rémálom-trailer”, amelyet alább megnézhetsz, újabb ízelítőt nyújt a filmből, amelyben egy Umbrella által gyártott vírus pusztít Raccoon Cityben.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City hivatalos szinopszisa így szól: „Raccoon City, amely egykor a gyógyszeripari óriás Umbrella Corporation virágzó otthona volt, ma egy haldokló középnyugati város. A vállalat kivonulása pusztaságot hagyott a városban… és a felszín alatt nagy gonoszság tombol. Amikor ez a gonosz elszabadul, a túlélők egy csoportjának össze kell fognia, hogy kiderítsék az Umbrella mögötti igazságot, és túléljék az éjszakát.”

Johannes Roberts írta és rendezte a Resident Evil: Welcome to Raccoon City című filmet. A film producerei Robert Kulzer, James Harris és Hartley Gorenstein. Martin Moszkowicz, Victor Hadida, Jeremy Bolt és Paul W.S. Anderson volt a producere. Egy, a NewsDio-n keresztül adott interjúban Roberts arról beszélt, hogy úgy döntöttek, hogy valami olyat csinálnak, ami hűségesebb a videojátékokhoz, és teljesen eltér a Resident Evil franchise korábbi filmjeitől.

„Annyira szerettem az első filmet” – mondta Roberts. „Szerintem nagyon jó volt. A karakter, akit Milla megalkotott ehhez a filmhez, ikonikus volt. De az első film különbözött a többi Resident Evil-filmtől. Nem volt benne az a horror, ami a többi Resident Evil-filmben volt. Látni akartam, hogy milyen a játékban. Azt hiszem, mások is ezt akarták, így a filmet is őket szem előtt tartva készítettük el. Keményen dolgoztunk a Capcommal, hogy ez megvalósulhasson, és ők segítettek nekünk azzal, hogy a játék ikonikus helyszíneinek tervrajzait adták nekünk. A kastélyunk falain is ugyanezek a műalkotások vannak. A Capcom tegnap látta ezt először, és nagyon boldog és izgatott volt”.

Hogy az új film jobban hasonlítson a játékokra, az azt jelentette, hogy az első két Resident Evil játékrész számos rajongói kedvencét is be kellett építeni rögtön az elején. Ez azt jelenti, hogy bemutatják a szereplőgárdát, amelyben Kaya Scodelario mint Claire Redfield, Robbie Amell mint Chris Redfield, Hannah John-Kamen mint Jill Valentine, Avan Jogia mint Leon Kennedy, Tom Hopper mint Albert Wesker, Donal Logue mint Brian Irons főnök, Neal McDonough mint William Birkin és Lily Gao mint Ada Wong szerepel.

A trailerekből nagyon jól látszik, hogy ez az új film is nagyon hasonlítani fog az említett videojátékokra. Rengeteg húsvéti tojást és utalást vehetnek észre a rajongók, és feltételezhetjük, hogy a teljes filmben még sokkal több lesz. Amennyiben a film elég jól sikerül ahhoz, hogy a Sony megrendelje a folytatást, Johannes Roberts azt is felvetette, hogy a Resident Evil 4 című népszerű játék elemeit is be lehetne dolgozni az esetleges filmbe.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City az erős erőszak és véres részek, valamint a nyelvezet miatt R-besorolású. A tervek szerint 2021. november 24-én kerül kizárólag a mozikba.

Forrás: Forrás: movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu