A Bloober Team összeáll a Rogue Games-szel egy még be nem jelentett next-gen játékra

Ismét reflektorfénybe került a Bloober Team: a Konami után újabb partnerségi megállapodásról számoltak be a sajtónak.

 

 

A feltörekvő lengyel stúdió, a Bloober Team néhány hónapja kötött egy nagyobb üzletet a Konamival, amelynek részleteit egyelőre nem ismerjük. A Blair Witch, a Layers of Fear vagy éppen a legújabb The Medium alkotói most bejelentették legújabb együttműködésüket egy kizárólag next-gen konzolokra és PC-re megjelenő cím kapcsán.

Most egy a Rogue Games-szel közös sajtóközleményben tudatták, hogy társultak egy még be nem jelentett játék közös kiadására, amelyről egyelőre semmi más információt nem hoztak nyilvánosságra. A Rogue Games új cég a szektorban, de veterán tagokkal büszkélkedhet, akik annak idején olyan nagy cégeknél dolgoztak, mint például az Apple, a Sony vagy az Electronic Arts. Kiadói és forgalmazói minőségben vesznek majd részt a projektben.

A megállapodásról a fentieken túl sok részletet nem árultak el, azonban mindkét cég megszólalt, és kifejezte izgatottságát az együttműködéssel kapcsolatban. A Bloober Team vezérigazgatója, Piotr Babieno a következőket nyilatkozta:

„Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy együttműködhetünk a Rogue-gal ezen a hihetetlen projekten”.

„Büszkék vagyunk arra, hogy olyan játékokat készítünk, amelyek az eredetiség és az elmélyülés határait feszegetik, és nagyon örülünk, hogy egy olyan céggel dolgozhatunk együtt, amely osztja a víziónkat.”

Ezt a nyilatkozatot kiegészítve Matt Casamassina, a Rogue Games vezérigazgatója kifejtette a partnerség néhány okát:

„Évek óta csodáljuk a Bloober sötét és gyönyörű játékait, így rögtön tudtuk, hogy ők az egyetlen csapat, amelyik hitelesen tudná hozni ezt az őrült menő koncepciót. Erről ma még nem mondhatok többet – a felejthetetlen, eredeti, ütős játékok elkészítéséhez idő és gondoskodás kell – de alig várjuk, hogy egy későbbi időpontban részletekbe menően mutathassuk be ezt az új projektet.”

Forrás: Generación Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu