Emilio Estevez elhagyja a ‘Mighty Ducks’-t az oltási kötelezettség miatt

MOZI HÍREK – A Mighty Ducks franchise Emilio Estevez nélkül is folytatódik.

 

Emilio Estevez elhagyta a Disney+ sorozatát, mivel nézeteltérések támadtak a sorozatban a szereplők és a stáb oltási kötelezettségével kapcsolatban. Mint sok, jelenleg Hollywoodban forgató sorozatnak, a Game Changersnek is van egy olyan szabályzata, amely szerint az A zóna csoportjában (a színészek és a velük közvetlen kapcsolatba kerülő stábtagok) mindenkinek be kell oltatnia magát COVID-19 ellen.

Bár még nem általános irányelv, az A zónás oltási kötelezettség iparági standarddá vált, és egyre szélesebb körben alkalmazzák. A Netflix minden amerikai produkcióban kötelezővé tette az A zónás oltást, a Disney TV Studios pedig bevezette ezt a politikát a jövőben induló új sorozatoknál, valamint több már meglévő sorozatnál, köztük a The Mighty Ducksnál: Game Changers.

A Game Changers első évadában, amelynek premierje márciusban volt, Graham Alex Morrow-t alakítja, aki elkezdi edzeni fia mezőhoki csapatát, miután kivágták a válogatottabb Ducksból. Mivel Alex nem sokat tud a mezőnyhokiról, Gordont hívja segítségül, hogy segítsen neki a lúzerekből álló csapatot sztárokká változtatni. A Disney augusztusban megújította a sorozatot a második évadra. A New York-i születésű Gordon eredetileg az 1992-es filmben játszotta a mezőhoki edzőt. The Mighty Ducks című filmben, majd később visszatért a D2: The Mighty Ducks (1994) és a D3: The Mighty Ducks (1996) folytatásaiban.

Estevez mellett a Game Changers első évadában az eredeti Mighty Ducks-trilógiából ismert hírességek is szerepeltek: Elden Henson mint Fulton, Matt Doherty mint Averman, Vinny LaRusso mint Adam Banks, Margarita Moreau mint Connie, Garret Henson mint Guy és Justin Wong mint Kenny Wu.

 

Forrás: deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu