A Lionsgate játékot készít a Fűrész-franchise alapján

A Lionsgate két prominens producere elárulta, hogy a cég játékokat szeretne készíteni a népszerű Fűrész horrorsorozat alapján.

 

A Redditen rajongói kérdésekre válaszolva a producerek kijelentették, hogy a Lionsgate „néhány hihetetlen projektet” hozott nekik. Bár a részletek egyelőre szűkösek, biztosítják a rajongókat, hogy a projekt „100%-ban megvalósul”.

A Fűrész-filmsorozat producerei, Mark Burg és Oren Koules nemrég ”Ask Me Anythinget” tartottak a subreddit/r/horror oldalon. Ebben a duó válaszolt néhány rajongói kérdésre a franchise jövőjével kapcsolatban. Az egyik ilyen kérdés egy Fűrész-játéksorozat lehetőségére vonatkozott, amely kifejezetten next-gen konzolokra készülne. A Lionsgate hivatalos Reddit-fiókjának válaszában a producerek elárulták, hogy a Lionsgate több olyan projektet is adott nekik, amelyekkel jelenleg is foglalkoznak.

Azonban nem ez az első alkalom, hogy a népszerű horror-sorozat a videojátékokba is betör… A Konami 2009-ben adta ki a Fűrész: A videojátékot PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. A fejlesztő Zombie Studios még folytatást is készített, Fűrész II: Flesh & Blood címmel, amely kifejezetten kedvezőtlen kritikákat kapott. A sorozat nem látott videojátékos tartalmat egészen 2018-ig, amikor a Dead By Daylight megszerezte a franchise-t, a  gyilkos és túlélő DLC-k formájában.

A Lionsgate más videojátékos projektekben is részt vett. A Lionsgate játékkiadó részlege, a Lionsgate Games adta ki a Bloober Team Blair Witch játékát, amely az azonos című horrorfilm-franchise alapján készült.

Nevezetesen a filmstúdió készíti a Borderlands filmadaptációját is. A Lionsgate az elmúlt hónapokban több frissítést is kiadott a Borderlandsről. Olyan nagynevű színészek, mint a Thor: Ragnarökben szereplő Cate Blanchett, a komikus Kevin Hart és a Halloweenben szereplő Jamie Lee Curtis megerősítették, hogy a sztárszereplők között lesznek.

Bár egy esetleges Fűrész-játék valószínűleg még messze van, abban biztosak lehetünk, hogy „100% megtörténik” valamikor, és újra konzolokra hozza a legendás és hátborzongató csapdákon alapuló horror franchise-t.

Forrás: atsit

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu