Assassin’s Creed: Valhalla: nemsokára itt a Tombs of the Fallen DLC

A Ubisoft nem nagyon beszélt erről az Assassin’s Creed ingyenes eseményről, amit amúgy a PlayStationös trófeák buktattak le.

 

Az Assassin’s Creed hivatalos Twitter-fiókja erősítette meg, hogy tényleg napokon belül, november 9-étől lesz elérhető az ingyenes játékon belüli aktivitásnak nevezett Tombs of the Fallen (illetve azt is megtudtuk, hogy november 11-étől december 2-áig tart a korlátozott idejű Oskoreia Festival), egy másik tweetben mellékeltek egy képet is, és itt megemlítették, hogy az élesszeműek új kihívásokra számíthatnak a már meglátogatott helyeken is, és ezeknek nagy eséllyel közük lesz ezekhez a rúnákhoz.

Aztán az 1.4.0-s frissítés céljaiból megtudtuk, hogy az 1.3.2-es frissítés óta kikapcsolt haptikus visszajelzés ki lett kapcsolva, és ezt vissza fogják hozni. Az 1.3.1-es update óta folyamatosan új küldetésre figyelmeztet minket a játék, és ezt is orvosolni akarja a játék. Van egy olyan bug is, hogy a kovácsok helyszíntől függetlenül nem rendelkeznek a nadrág felszerelésének fejlesztési lehetőségével, addig pedig javasolt az általunk tuningolni kívánt gatyó magunkra tétele (akkor a kovács lefektet minket a munkapadjára, vagy hogy is működik ez?). A nagyobb kardok pedig a másik kézben fejjel lefelé vannak tartva, illetve a Svartalfar fegyverpakkos tárgyak esetében minden, hogy milyen nyelvet választunk, angol jellemzést kapunk.

Sok, jelenleg vizsgált hibáról is tudomásunk van. A PlayStation 4-en a River Raidek és a „telephelyek” között hosszú töltési idő van. A Wrath of the Druids DLC-ben eltűnhetnek a szerződéseink a küldetésnaplónkból, ha meghalunk és újratöltjük a játékot, ennek ideiglenes megoldása az, hogy indítsuk újra az Assassin’s Creed: Valhallát. A Milk of Humankind és az Audumbla nem képes mozogni, az ULC küldetések eltűnnek a küldetésnaplónkból, és a The Mysterious Berserker küldetés eltűnik, ha a szinkront angolról másik nyelvre állítjuk.

Aztán a PlayStation 5-ön a képtörés (screen tearing) gyakori; ha az eddigi eredményeinket egy másik platformra mozgatjuk, több achievement vagy trófea nem nyílik meg visszamenőlegesen (de ez attól is függhet, hogy mely platformokat használjuk… a Ubisoft javasolja, hogy itt jelentsük). A küldetés teljesítése után A Little Problem és a Man’s Best Friend képesség nem nyílik meg, Anlaf helyétől nem messze egy barlangon keresztül kieshetünk a játékból (itt javasolt a fast travel használata ideiglenes megoldásként), és a bosszúálló (avenge) küldetések nehezen észrevehetőek.

Az Assassin’s Creed: Valhalla 1.4.1-es frissítése amúgy decemberben érkezik…

Forrás: PSL

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu