Ryan Reynolds dolgozik a Deadpool 3-on és reméli, hogy hamarosan többet is elárulhat a filmről

MOZI HÍREK – Ryan Reynolds ígéretes információmorzsákkal szolgált a Deadpool 3 munkálatairól.

 

 

Bár a színész nem árult el túl sokat a várva várt Deadpool-folytatással kapcsolatban, biztosította a rajongókat, hogy minden úgy halad, ahogy kell, és azt reméli, hogy hamarosan hivatalos hírek is érkeznek a filmmel kapcsolatban.

„Dolgozgatunk. Erről egyelőre többet nem mondhatok, de reményem szerint hamarosan…” – nyilatkozta Ryan Reynolds, amikor arról kérdezték, hogy mi a helyzet a Deadpool 3-mal kapcsolatban. Bár a színész nem mondott túl sokat, jó hallani, hogy a produkció munkálatai megfelelően haladnak, sokak kedvenc nagydumás szuperhőse hamarosan belép a Marvel Moziverzumba.

Szinte semmit sem tudni még a Deadpool 3 irányáról, vagy arról, hogy mennyit merít majd a tágabb MCU-ból. A folytatásban természetesen ismét Ryan Reynolds lesz a főszereplő, aki már a 2016-os első részben is bebizonyította, hogy erre a szerepre született. A Deadpool 3 forgatókönyvét az a Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin írja, akiknek a Bob burgerfalodáját is köszönhetjük. Maga Reynolds is részt vett az írók kiválasztásában: számos pályázatot elolvasott és részben az ő döntése, hogy végül erre a szerzőpárosra esett a választásuk, hogy irányításukkal tagozódjon be ez az eddig önálló franchise a Disney-féle Marvel univerzumba.

Ryan Reynolds korábban elárulta, hogy Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin mellett ő is ír és nagyon pozitívan nyilatkozott róluk:

„…Molyneuxékkal dolgoni nagyszerű volt. Hihetetlenül tehetségesek és nagyon, nagyon okosak. Annyira értik ezt a világot, és tudják, hogyan kell jobbra lépni, amikor mindenki azt várja, hogy balra lépsz, érted, szóval nagyon jó móka volt. „

Deadpool természetesen most már az MCU-ban is megjelenik, miután a Walt Disney Company felvásárolta a 21st Century Foxot, és a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige azóta megerősítette, hogy a karakter csatlakozik majd Pókemberhez és Doctor Strange-hez a Marvel Moziverzumban. Még arról is biztosította a rajongókat, hogy ez nem változtat a karakter R-rated megközelítésén, mondván: „R-rated lesz, most dolgozunk a forgatókönyvön, Ryan is részt vesz a munkában… Nem lesz [forgatás] idén. Ryan nagyon elfoglalt és sikeres színész. […] Ismét egy teljesen más típusú karakter került az MCU-ba, Ryan pedig valódi természeti erő, nagyszerű látni, ahogy életre kelti ezt a figurát.”

Bár a Deadpool 3-nak még nincs megjelenési dátuma, Feige megerősítette, hogy a színfalak mögött a Marvel Studiosnak volt egy előzetes premierdátuma. A Deadpool 3 forgatása várhatóan 2022 végén kezdődik.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu