„A Szikla” egy DC – Marvel crossoverrel kecsegtet Gal Gadot és Ryan Reynolds társaságában

MOZI HÍREK – Dwayne „A Szikla” Johnson konzultált a Különösen veszélyes bűnözők sztárjaival a DCEU és az MCU keresztezésének lehetőségéről.

 

 

Lehet, hogy a Különösen veszélyes bűnözők sztárjaival valósul meg a Marvel – DC crossover? Ebben hisz Dwayne „A Szikla” Johnson, aki Ryan Reynolds és Gal Gadot mellett játszik a Netflix új filmjében. A film nem sokkal azután érkezik, hogy Johnson nemrég bemutatta az első felvételeket a Black Adam című készülő szuperhősfilmből, amelyben The Rock debütál a DCEU-ban.

Gal Gadot szintén része a DCEU-nak a Wonder Woman-filmekben Diana Prince szerepével. Eközben Ryan Reynolds két nagy sikerű Deadpool-filmet tudhat maga mögött szuperhős-szerepben, a Deadpool 3 pedig hivatalosan is behozza a karaktert az MCU-ba. A Varietyvel a crossover lehetőségéről beszélgetve „A Szikla” elmondta, hogy már konzultált erről a Különösen veszélyes bűnözők társszereplőivel, és úgy véli, hogy valóban segédkezhetnének egy ilyen projekt beindításánál.

„Szerintem volna egy crossover-lehetőség Black Adammel, Wonder Womannel – mondta Johnson.

„Éppen ma történt, hogy Ryanhez és Galhoz fordultam, és azt mondtam: >>Kellene egy crossover a Marvel és a DC univerzummal<<. Mi lehetünk azok, akik ezt megvalósíthatják, szóval majd meglátjuk. Majd meglátjuk, mi lesz belőle.”

„A Szikla” számos blockbusterben szerepelt már, de a rajongók különösen izgatottak, hogy a DCEU-ban szuperhősként tűnik fel. A Black  Adam címszereplőjeként Johnson újra együtt dolgozik a Dzsungeltúra rendezőjével, Jaume Collet-Serrával. Feltűnnek még különböző szerepekben Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi, Quintessa Swindell és Pierce Brosnan, aki Dr. Fate-et alakítja. Brosnan arról beszélve, hogy mire számíthatunk, gunyorosan jegyezte meg, hogy Johnson „csodálatos” lesz a filmben.

Emellett a DCEU tovább bővül a Wonder Woman 3-mal: Gadot visszatér a főszerepben, a rendezői székbe pedig újfent Patty Jenkins ül. Lynda Carter, aki az eredeti élőszereplős Wonder Woman-sorozatban játszotta Wonder Womant, szintén feltűnik új filmben – egyelőre kérdéses, pontosan milyen szerepben láthatjuk majd.

Mindeközben Ryan Reynolds már javában dolgozik a Deadpool 3-on. Mivel a mókamester karakter amúgy is szereti áttörni a negyedik falat, könnyen lehet, hogy ő lesz az első, aki átugrik a DCEU-ba; vagy akár az is megeshet, hogy Black Adam, illetve Wonder Woman tűnik fel a filmben. Egy potenciális MCU és DCEU crossover moziban valószínűleg sok más karakter is szerepelne, bár nem lepődnénk meg, ha az ötlet először valamilyen különleges cameo formájában kerülne elő…

A Különösen veszélyes bűnözők forgatókönyvírója és rendezője Rawson Marshall Thurber. Az akció-vígjáték főszerepében Dwayne Johnson egy FBI-profilozót alakít, Gal Gadot és Ryan Reynolds pedig két profi tolvajt játszik. A film 2021. november 5-től korlátozottan kerül a mozikba, mielőtt november 12-én elérhetővé válik streaming formájában, kizárólag a Netflixen – kritikánk hamarosan olvasható az oldalon.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu