Halo Infinite: fontos lesz a játékosok multiplayeres kiégésének megakadályozása [VIDEO]

A 343 Industries azt szeretné, hogy ne unjunk rá a Halo Infinite multiplayerére.

 

A Halo Infinite-ben sok módon szerezhetünk kozmetikai tárgyakat. Lesznek fizetős battle passok, továbbá kihívások és eventek is. Erről Jerry Hook, a játék dizájnért felelős vezetője, továbbá Chris Blohm, a fejlődésért, előremenetelért felelős vezető az IGN-nek adott interjúban beszélt részletesen. A 10 dolláros (euróból számítva 3600 forintos) battle passok nem járnak le a szezon végén. Bár egyszerre csak egyen szerezhetünk XP-t, mi válaszhatunk, hogy az adott időpontban melyiket használjuk. Mindegyikben lesz egy páncélszett-alap, ami tematikus lesz, sokféle testreszabási opcióval.

A Heroes of Reach lesz az első battle pass, amiben a klasszikus Mk. V alap lesz ott, és ezt tuningolhatjuk a szánk íze szerint többféle kiegészítővel. Hozzá lehet csapni például Emile késeit, vagy Jorge gránátjait, így lehet kombinálni, hogy mi az, ami nekünk a megfelelő, vagy akár úgy is dönthetünk, hogy Jun kinézetét imitáljuk, vagy akár Kat látványát is magunkra ölthetjük, beleértve a műkart is. A battle passban lesznek páncélkészletek is, így a többi játék karaktereinek látványát is magunkra lehet majd önteni. Mindegyik pass több legendary tárggyal rendelkezik, és negyedenként egyet kapni fogunk, így el lesznek korrekt módon osztva. Minden tartalom kötődni fog a Halo történetéhez, így mondhatni „kánon” marad az egész.

A Campaign kihívások és az eventek révén is lehet tárgyakat szerezni. Utóbbinak is lesz a battle passhoz hasonló, de ingyenes „jutalomútvonala”, ám ezek időhöz kötöttek: az eventek kb. két hétig fognak tartani. A The Fracture gyakran visszatérő, egy hétig tartó event lesz, de itt a nem kánon kozmetikus tárgyakat lehet megszerezni (pl. a Yoroi szamurájpáncélzatot). Hook és Blohm is azt mondja, hogy úgy balanszolják a játékot, hogy ne kelljen az életünket rápazarolni a menő kozmetikus tárgyakért. Inkább egészségesnek szeretnék tenni a játékot, és visszacsábítanák a játékosokat a jutalmakkal a gürizés hatása helyett.

A Halo Infinite december 8-án érkezik Xbox Seriesre, Xbox One-ra és PC-re (de az Xbox Game Passon is ott lesz, ahogy az illik). A videón a Streets pályát láthatjuk a multiplayerből.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu