Giancarlo Esposito azt mondja, hogy a kedvenc Mandalorian társszereplője Gina Carano [VIDEO].

MOZI HÍREK – A Mandalorian sztárja , Giancarlo Esposito őszinte választ ad arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc színésztársa, és Gina Caranót nevezte meg.

 

A The Mandalorian sztárja, (aki egyben a Far Cry 6 új főellensége is), Giancarlo Esposito elárulta, hogy a Star Wars-sorozatban a kedvenc színésztársa Gina Carano, annak ellenére, hogy idén korábban elbocsátották. Esposito és Carano két különböző oldalát alakítja A Mandaloriannak: Esposito a gonosz Moff Gideont, Carano pedig a vonakodó hőst, Cara Dune-t alakítja. Mindketten központi szerepet játszottak a sorozat első két évadában, de míg Esposito biztosan visszatér a The Mandalorian 3. évadában, addig Carano ideje a messzi-messzi galaxisban idén év elején megszakadt.

Caranót a közösségi médiában tett ellentmondásos posztjai miatt kritizálták. A konzervatív színésznő a koronavírus-járvány arcába maszkokat ellenzett, és transzfóbnak és antiszemitának tartott kijelentéseket tett. Ahogy nőtt az ellene irányuló online felháborodás, a Lucasfilm kirúgta Caranót a Mandaloriánusból és minden lehetséges spinoffból, amelyben szerepelt volna. Cara Dune-t eltávolítják, ahelyett, hogy újraválogatnák, és egyelőre nem tudni, hogy a The Mandalorian használja-e őt a jövőben. Carano a maga részéről más projektek felé mozdult el, és voltak rajongók, akik kritizálták a döntést, hogy elengedték, míg mások ünnepelték őt.

A politikát félretéve, van egy Mandalorian sztár, aki büszkén mutatja ki szeretetét Carano iránt. A denveri FAN EXPO-n (Joe Turner közvetítésével) Esposito arra a kérdésre, hogy kivel szeret a legjobban együtt dolgozni, a Mandalorián, úgy válaszolt, hogy teljes mértékben támogatja Caranót. Kerülte, hogy kommentálja a lány elbocsátását, vagy azt, hogy hol nem értenek egyet a személyes nézeteikben, egyszerűen csak azt magyarázta, miért szeret vele szemben játszani. Esposito így nyilatkozott:

„Oké, habozás nélkül kimondom: Gina Carano. Nem fogok különösebben beleszólni semmiféle vitába, főleg a politikai meggyőződését tekintve, vagy abba amit mondott, függetlenül attól, hogy szerintem helytelen vagy helyénvaló-e vagy sem. Nekünk, színészeknek néha – én tudom, hogy nekem – be kellene fognom a számat. De néha nem tudok. Ki kell mondanom, amit hiszek, mert ezt fel kell jegyezni. Imádtam vele dolgozni. Melegszívű, gyönyörű és csodálatos, és tudod, nem érdekel, hogy mi a politikája. Szeretem, hogy későn jött a színészethez, és hogy olyan nyers, eredeti és gyönyörű, és szerintem ő egy csodálatos ember. Úgyhogy kiállok melette, és azt mondom, hogy ő az egyik kedvencem.”

Miután kirúgták, Esposito csatlakozott a The Mandalorian’s Armorer színésznőjéhez, Emily Swallow-hoz, aki nyilvánosan is támogatásáról biztosította Caranót. Espositóhoz hasonlóan Swallow is kitért a történtek témája elől, és Carano személyiségére koncentrált a forgatáson. A Mandalorianon dolgozóknak nehéz lehetett átvészelni ezt a helyzetet, és érthető módon néhányan közülük mindig is szívesen dolgoztak együtt Caranóval, még az ellentétes nézetek ellenére is. Úgy tűnik, Carano is így érezte, mert miután kirúgták, ragaszkodott ahhoz, hogy még mindig szereti a Mandalorian-t futtató Pedro Pascalt.

Függetlenül a színészek személyes érzéseitől, a The Mandalorian 3. évadának forgatása Carano nélkül kezdődött el. Furcsa lesz, hogy a Disney+ sorozatának egy évada Carano közreműködése nélkül készül el, hiszen az első epizódok elengedhetetlen része volt. Mégis, Moff Gideonnak elkerülhetetlenül sok dolga lesz, amikor a The Mandalorian visszatér, így talán a hiánya nem lesz túlságosan érezhető. A rajongóknak csak ki kell várniuk, és maguknak meggyőződniük.

Forrás: Forrás: oxtero

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu