Az új Fable fejlesztése előrébb tart, mint gondolnánk: már négy éve dolgoznak rajta

A Playground Games megerősítette, hogy már 2017 óta dolgoznak az új Fable-játékon.

 

 

Tavaly nyáron vált hivatalossá, hogy az Xbox egyik legfelkapottabb fejlesztőcsapata egy új Fable-játékon dolgozik PC-re és a márka konzoljaira.

Most újabb részletek kerültek napvilágra a játék készítéséről, amelynek egyelőre hozzávetőleges megjelenési dátuma sincsen. Konkrétan Tom Golton, a stúdió vezető mérnöke árulta el, hogy a Fable már több mint négy éve fejlesztés alatt áll, egy a fejlesztőcsapatnak szánt gratuláló üzenet formájában.

„Négy éve dolgozom a Fable-en a Playground Gamesnél. Nagyon izgatott vagyok a játék miatt” – áll a hivatalos Twitter-fiókján közzétett üzenetben.

Az, hogy ennél több információt nem tudunk a projektről, arra utalhat, hogy valami igazán nagy dologról van szó, főleg, mivel a fejlesztése még eltarthat néhány évig.

A Playground egyszerűen csak Fable-nek keresztelte az új, nyílt világú RPG-t; ez az első nagyobb vállalkozásuk az autóversenyzős műfajon kívül, amelyben már nem egy alkalommal bizonyították tehetségüket. Ennek érdekében a Forza motorjára támaszkodnak majd, és több, általában a sandbox játékokhoz kapcsolódó háttérrel rendelkező iparági veteránt kívánnak még leszerződtetni csapatukba.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu