Jön az új Mass Effect: a fejlesztők látványos posztert tettek közzé kedvcsinálónak

Az „N7Day” alkalmából a BioWare kiadott egy hivatalos posztert, amely számos érdekes részletet tartalmaz.

 

 

A Mass Effect egyike azoknak a sagáknak, amelyeket egy egész játékosgeneráció istenít. Éppen ezért a franchise sok rajongója izgatottan fogadta a The Game Awards 2020-on elhangzott bejelentést, ahol elhangzott, hogy készül az új Mass Effect. Azóta keveset hallottunk az EA és a BioWare háza tájáról, de a stúdió most vasárnap újabb hírekkel szolgált.

Tette mindezt az úgynevezett „N7Day” alkalmából, amely napon minden évben megemlékeznek az RPG-sorozatról. A stúdió ajánlatokkal, versenyekkel és egyéb kapcsolódó eseményekkel tisztelgett a széria előtt, de ami a játékosok figyelmét leginkább felkeltette, az a franchise következő játékának új hivatalos posztere.

A kép a Mass Effect közösségi média csatornáin jelent meg, és bár első ránézésre nem árul el túl sokat, tele van olyan részletekkel, amelyeket a rajongók igyekeznek értelmezni. A „Mass Effect folytatódik” üzeneten túl (amit már eddig is tudtunk) egy nagy kráter mellett landoló hajót látunk, és négy embert, akik felé tartanak.

Már most szárnyra kaptak bizonyos elméletek, például a kráterről, amelynek alakja és a középen lévő kör a geth-ekre emlékeztet, a mutatott embercsoport pedig különböző figurákból áll, és utalhat a következő játékban szereplő csapat méretére.

A stúdió veteránjaival készült új Mass Effect azonban még várat magára, hiszen egyelőre hozzávetőleges megjelenési dátumot sem ismerünk. Hogy megkönnyítsük a várakozást, idén májusban PC-n, PlayStationön és Xboxon egyaránt napvilágot látott a Mass Effect: Legendary Edition, amely a sikeres sci-fi akció-szerepjáték-saga eredeti trilógiájának gyűjteménye.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu