A Deathloop igazgatója lesz az Arkane Lyon új vezetője

Dinga Bakaba, a Deathloop igazgatója veszi át a stúdió vezetését, miután Romuald Capron októberben távozott posztjáról.

 

A Deathloop egyike azoknak a címeknek, amelyek az év játékai közé is bekerülhetnek. Bár idén voltak azért polírozottabb címek is, az Arkane új PS5-ös és PC-s címe a kritikusokat és a játékosokat is meglepte, hiszen két bérgyilkos összecsapására koncentrál egy időhurok közepén.

Az Arkane Lyon szeptember közepi megjelenéséhez közel pár céges után néhány szerkezeti változáson esett át, amelyekről most már tudjuk, hogyan oldódnak meg. Októberben Romuald Capron bejelentette távozását a stúdióból, így igazgatói helye üresen maradt. A VGC információinak köszönhetően most már tudjuk, ki lesz az utódja: Dinga Bakaba, a Deathloop társrendezője.

Dinga Bakaba továbbra is társalkotó igazgató marad a fejlesztőnél. Úgy tűnik tehát, hogy egy ilyen nagy címben való részvétel jól jön a mögötte állóknak. De annak ellenére, hogy Bakaba lett a stúdió vezetője, megtartja társ-kreatív igazgatói pozícióját a fejlesztőnél, amit a Deathloop társ-rendezőjével és művészeti vezetőjével, Sebastien Mittonnal oszt meg.

A Bethesda által kiadott új játék (amelyet tavaly felvásárolt a Microsoft) az iparág egyik furcsa esete: a konzolokon ideiglenesen PlayStation-exkluzívnak számít, annak ellenére, hogy a Zenimax immár az Xbox-házhoz tartozik. Mi magunk is teszteltük, és összességében meg voltunk elégedve a játékkal, bár voltak azért hiányosságai. A Deathloop tesztjét itt olvashatjátok el.

Forrás: Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu