PlayStation Direct: Németországban már elérhető, hamarosan más európai országokban is nyitnak

TECH HÍREK – A vállalat tegnap megerősítette, hogy hamarosan megnyitják (digitális) PlayStation-boltjaikat az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Luxemburgban.

 

 

A PlayStation tovább terjeszkedik. A PS5 sikere után, amely máris új értékesítési mérföldkövet ért el, a PlayStation Studios részleg további bővítésének szándékával a Sony a digitális „területszerzés” mellett földrajzi terjeszkedésbe is kezdett. A PlayStation Direct, a vállalat online boltja hivatalosan is elindult Németországban, és célja, hogy Európa-szerte növelje a márka jelenlétét.

A PlayStation Direct a Sony által létrehozott platform, amelyen a felhasználók PS5-öt és perifériákat is vásárolhatnak a cégtől. A boltnak még 2019-ben sikerült megvetnie a lábát az amerikai piacon. Most azonban, ahogy azt néhány hónappal ezelőtt megígérték, az online bolt az európai kontinensen is debütál, elsőként Németországban.

Ezen felül a PlayStation Direct további európai terjeszkedése sem kérdéses, hiszen megerősítették, hogy a közeljövőben más országokba is eljut, például az Egyesült Királyságba, Franciaországba, Belgiumba, Hollandiába és Luxemburgba.

Az utóbbi évben, ismert okokból jelentkező készlethiány ugyanolyan súlyosan érintette a PS5 gyártását, ahogyan a többi konzolét. Azonban a PlayStation Direct, a viszonteladókkal ellentétben szinten folyamatosan készleten tudta tartani a Sony új konzolját, így sok amerikai állampolgár támaszkodott erre a platformra a játékgép megvásárlásakor.

Mindezekkel együtt a PlayStation a jövőbe tekint: a PlayStation Direct európai landolása, sok más eredmény mellett lehetővé teszi, hogy tovább növekedjenek a globális piacon. Ennek érdekében a Sony célja, hogy jövőre összesen 22 millió PS5-öt adjon el, és a karácsonyi kampányra készülve konzolokkal teli repülőgépeket küld az Egyesült Királyságba.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu