Az Arcane lett a Netflix legjobbra értékelt eredeti sorozata az IMDB szerint. [VIDEO]

Az Arcane pontszáma olyan magas, hogy a sorozat az adatbázisban a legjobb 250 között szerepel.

 

Ha hűséges követője vagy a sorozatoknak, akkor valószínűleg ismered az IMDB-t, azt az internetes adatbázist, amely a filmek mellett a szórakoztatás ezen formájáról is tárol információkat. Az Arcane, a Netflixen nemrég megjelent animációs sorozat 9,4-es összpontszámot gyűjtött, és ezzel a streaming platform legmagasabbra értékelt eredeti sorozata lett.

Mint általában, ezek az új megjelenések hajlamosak csökkenteni a kezdeti pontszámukat, ahogy egyre több felhasználói értékelés érkezik. Azonban még ha ez meg is történne, az Arcane-nak sok negatív kritikát kellene kapnia ahhoz, hogy leessen az első helyről.

Mégis, ez egy kiváló eredmény a Riot Games és a Fortiche Productions sorozatának. Olyanokat megelőzni, mint a Az utolsó bajnokságig, a Fekete tükör és a Stranger Things, nem mindenki büszkélkedhet ezzel. Még a a Vaják is messze van attól, hogy elérjen egy ilyen értékelést, hiszen 8,2-t ért el.

Ismétlem, mivel a sorozat új, kevesebb kritikát kapott, mint más produkciók. Körülbelül 10 000 kritikát sorol fel eddig, mig a többi Netflix eredeti sorozat 100 000, sőt, akár egymillió különböző véleménnyel rendelkezik.

MOVIE NEWS - A Netflix különleges Tudum-konferenciáján bejelentette az

A Riot Games az Arcane megjelenését különböző jutalmakkal kísérte, amelyek számos játékában szétszóródtak. Akár a Teamfight Tactics, akár a Legends of Runeterra, a Valorant vagy maga a League of Legends, a napokban jól jársz, ha úgy döntesz, hogy játszol néhány játékkal.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu