Assassin’s Creed Chronicles Trilogy: korlátozott ideig ingyenesen letölthető PC-re!

„Három orgyilkos, három történet, egy játékszéria”: A Ubisoft ezen a héten ingyen adja az Assassin’s Creed-saga spin-off trilógiáját.

 

 

A Ubisoft 35 éves történelmének megünnepléseként a PC-s játékosok számára ingyen letölthetővé teszi az Assassin’s Creed Chronicles Trilogyt, amely a széria három, több mint öt éve megjelent 2,5D-s akció-kaland videójátékát tartalmazza.

„Három orgyilkos, három történet, egy játékszéria.

„Ismerd meg három legendás orgyilkos kalandjait, és csatlakozz hozzájuk a bosszú és a megváltás keresésében” – közölte a Ubisoft, arra invitálva minket, hogy november 12-ig töltsük le a csomagot.

Assassin’s Creed Chronicles Trilogy tartalmazza az Assassin’s Creed Chronicles: India, China, valamint az Assassin’s Creed Chronicles: Russia játékokat.

Mindegyik játék saját története és fegyverarzenált kínál, azonban mindhárom kalandnak van egy közös narratív szála, amelyet a játékos a különböző epizódok végigjátszása során fedezhet fel.

Az Assassin’s Creed Chronicles megjelenése óta persze a franchise sokat fejlődött és tovább bővült: legutóbb az Assassin’s Creed: Valhalla jelent meg, amely a Ubisoft 35 éves történetének második legnagyobb bevételt hozó játéka.

Forrás: Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu