Troy Baker és Roger Clark is a Fort Solis játékon dolgozik?

Fort Solis? Az meg mi a csuda? A Fallen Leaf Studio még be sem jelentette a játékot, de már hallunk róla.

 

Kezdjük a legelején. A Twitteren láthatunk egy képet arról, ahogy Troy Baker és Roger Clark teljes mozgásdigitalizáló felszerelésben lőtt magáról egy fotót, úgyhogy az angolul motion capturenek nevezett munkálatok miatt valami komolyabbra készül a páros. Troy Baker például Joel Baker hangja volt a The Last of Usban, míg Roger Clarkot Arthur Baker révén ismerhetjük a Red Dead Redemption 2-ből (de a televízióban is láthattuk a The Wild Westben, illetve a Zero Hourban).

Amúgy Baker munkássága a játékiparban 2004-ig is visszagurítható, sorolhatunk pár példát, amiben hallhattuk őt: Resident Evil 6, Uncharted 4: A Thief’s End (a sorozatban ugye ő szólaltatta meg Nathan Drake-et…), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Persona 4, White Knight Chronicles, Ghostbusters: The Video Game… szóval róla bátran elmondhatjuk, hogy egy veterán szinkronhang a játékiparban, és ha ő is közre fog működni a játékban, akkor ez nem lesz egy indie projekt, sőt, éppen ellenkezőleg.

Az olasz IGN arról beszélt, hogy a Fallen Leaf Studio még be nem jelentett Fort Solis játéka egy külső nézetes sci-fi horror lesz, ami az Unreal Engine 5-ön fut majd, és állítólag 2023 első negyedévében (tehát január és március vége között valamikor)fog megjelenni. A stábban nem csak Bakert és Clarkot láthatjuk, ugyanis Julia Brown is dolgozik a játékon, aminek elvileg Fort Solis lesz a neve. Itt joggal kérdezhetné meg az olvasó, hogy honnan is tudjuk a játék nevét, ha még be sem jelentette a stúdió… nos, Clark tweetjében nyíltan ott van a #FORTSOLIS hashtag. Az meg csak nem véletlen.

A Fort Solis játékról  és a stúdióról nem is hallottunk eddig! Ez egy új csapat lehet, és ha ennyire nagy nevek álltak be mögé, akkor lehetséges, hogy ez egy Sony Interactive Entertainment-kezdeményezés lesz, amiről a cég hivatalosan még nem is tett említést. Ez persze találgatás a részünkről. A sajtóközlemény elvileg egy október végi bejelentésre készül, lengyel a stúdió, és 2,5 millió dolláros támogatást keres egy befektetőtől a multiplatform játékához. De… ha ilyen nagy nevek vannak a játék mögött, mennyire hihető ez?

Forrás: PSU, PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu