Menu

Remastert kaphat a Grand Theft Auto IV is?

Ez már kezd eléggé vicces lenni: a Rockstar Gamesnek talán a Grand Theft Auto VI-tal kellene foglalkoznia, de ehelyett olyan pletykákat hallunk, hogy ismét egy korábbi részhez nyúlna hozzá a Take-Two alá tartozó csapat.

 

A Call of Duty: Modern Warfare II-vel kapcsolatban befutó RalphsValve (itt nem a 2009-es CoD: MW2-re gondolunk, hanem a 2022-es felvonásra, amit az Activision Blizzard még értelemszerűen be sem jelentett!) a Twitteren arra utalt, hogy a Grand Theft Auto IV is áteshet egy felújításon. Ez a remasterelt verzió PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (nagy eséllyel Rockstar Games Launcher-exkluzívként…), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra jelenne meg, és magában hordozná az Episodes from Liberty City kiegészítőt is, ám a multiplayer nem lenne a csomag része.

A Grand Theft Auto IV Remastered így a tizenötödik évfordulóját ünnepelheti meg, ugyanis 2008 áprilisában PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jött ki (és anno Magyarországon is volt egy launch party), majd decemberben a PC-s port is megérkezett. Emiatt tényleg eljárt felette az idő, és mivel RalphsValve Call of Duty: Modern Warfare II-es szivárogtatásait megbízhatóbb források is meg tudták erősíteni, ezúttal sem tűnik úgy, hogy kitaláció lenne az egész, főleg úgy, ha belegondolunk: holnap meg fog jelenni a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, amiben a GTA IV-et megelőző három játék, a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City, illetve a Grand Theft Auto: San Andreas található.

A Grand Theft Auto IV-ben Niko Bellic, Johnny Klebitz és Luis Lopez közösen éli át, hogy milyen Amerika legrosszabb városában élni, ugyanis Liberty City-ben a státusz és a pénz áll minden felett. Akinek ezek megvannak, mennyországban érzik magukat. Akinek meg nincsenek meg, egy élő rémálomban találják magukat. Niko igyekszik maga mögött hagyni a múltját, hogy új életet kezdjen a lehetőségek országában; Johnny a The Lost motoros banda veterán tagjaként egy bandaháború közepén találja magát; Luis pedig Tony Prince (Gay Tony) asszisztenseként a család és a barátok közötti hűséggel küszködik, mert mindenkinek megvan a maga ára. A három karakter útvonala keresztezi egymást.

Ez persze még nem hivatalos, hogy lesz-e felújítás, de fogadni mernénk rá, hogy igen.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu