Hivatalos az Xbox Game Pass Ultimate – Crunchyroll megállapodás: készülhetnek az animerajongók!

Az Xbox Game Pass korábbi gyanús utalásait most hivatalos bejelentéssel erősítették meg.

 

 

Akadnak olyan gamerek, akik például az Xboxon túl más szenvedélyeknek is hódolnak. Úgy tűnik, a konzol felhasználóinak egy elég jelentős csoportja igencsak kedveli az animék világát, ezért az Xbox és a Crunchyroll eldöntötték, tesznek egy szinte visszautasíthatatlan ajánlatot minden anime-kedvelő játékos számára.

Ahogy az Xbox a weboldalán elmagyarázza, az Xbox Game Pass Ultimate felhasználóknak lehetőségük lesz arra, hogy ezeket az anime sorozatokat egy ingyenes Crunchyroll Premium előfizetésen keresztül élvezhessék. Ez az ajánlat 75 napig tart majd, és bármikor aktiválható, így minden játékos a fent említett számú napot élvezheti majd kedvére.

Van itt azonban néhány „de” és „ugyanakkor”. Egyrészt az ajánlat kizárólag az Xbox Game Pass Ultimate felhasználóknak szól, így a többi, a márkához kapcsolódó előfizetés kimarad. Továbbá azoknak a játékosoknak, akik ki szeretnék használni a Crunchyroll partnerség előnyeit, 2022. február 8-ig aktiválniuk kell a 75 napot. Végül pedig azok, akik már rendelkeznek Crunchyroll Premium előfizetéssel, nem tudják majd igénybe venni az ingyenes 75 napot.

Az anime-adaptációk ötlete lassan utat tör magának a játékszektorban is, hiszen már élvezhettük a Castlevania-sorozatot, amelynek most fejeződött be a negyedik évada, és nemrég jelentették be a Devil May Cry projektet is. Ha azonban inkább a játékok érdekelnek, ne feledd, hogy az Xbox Game Pass keretében ebben a hónapban 9 új cím jelenik meg!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu