Forza Horizon 5: több mint a 4,5 millió játékos! – Az Xbox Game Studios eddigi legnagyobb dobása

Az Xbox-vezér Phil Spencer ünnepli a Playground Games új Forza Horizon-játékának sikerét.

 

 

Hivatalosan még csak egy napja jelent meg, de a Forza Horizon 5 megállíthatatlan. Igaz, hogy már a megjelenés előtt is ki lehetett próbálni (és látványos számokat produkált), de most már PC-n és Xboxon is elérhető, és a vállalat szívesen osztott meg néhány adatot a Playground Games új játékáról.

Az Xbox vezetője, Phil Spencer a hivatalos Twitter-fiókján hozta nyilvánosságra a részleteket. A játék, amely már most az év egyik legjobban fogadott címe a kritikusok és a nagyközönség körében, már több mint 4,5 millió aktív játékost számlál. Ez a szám az összes platform felhasználóit jelenti, tehát beletartozik a PC, a konzol, illetve minden egyes Xbox Cloud-játékos is.

Kifejtette továbbá, hogy ez az Xbox Game Studios eddigi legnagyobb dobása: a sorozat ötödik számozott játéka egyértelműen felülmúlja a Forza Horizon 4 által korábban felállított csúcsokat. Spencer megragadta az alkalmat arra is, hogy megköszönje a játékosok támogatását, megjegyezve, mennyire sokat tettek azért, hogy az ehhez hasonló játékok megvalósulhassanak.

Emlékeztetőül: a játék már elérhető PC-n, Xbox X Series X|S-en és Xbox One-on, valamint az első naptól kezdve játszható, ha rendelkezel az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatással.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu