GTA: The Trilogy – új videókban csodálhatjuk meg, mennyit fejlődött a játékok grafikája [VIDEO]

A Rockstar bemutatta továbbá a GTA: The Trilogy rádióadóit, amelyek mindhárom esetben az eredeti játékokból merítenek ihletet.

 

 

A GTA: The Trilogy – The Definitive Edition érkezését eddig is pletykák övezték, de a hivatalos bejelentés megerősítette ezt a már amúgy is nyílt titkot. A GTA 3, Vice City és San Andreas remastered változata felújított grafikával hozza vissza a franchise három ikonikus kalandjait. Most, a megjelenés előestéjén a fejlesztők új összehasonlító videókat tettek közzé, amelyeken megnézhetjük, mennyit is változott a játékok megjelenése.

Az első trailer stílusát követve mutatják be, hogyan javult a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition látványvilága az eredeti játékokhoz képest. Ugyanakkor a stúdió még egy meglepetéssel készült: a GTA egyik ikonikus elemének, az elérhető rádióadók bemutatásával is igyekszik kedvet csinálni hozzá, hogy visszatérjünk Liberty City, Vice City és San Andreas utcáira.

Jelen információk szerint a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition több mint 200 zeneszámot tartalmaz majd, 29 különböző rádióállomáson elosztva, emulálva az eredeti részekben hallottakat. Ahogyan azt korábban már jelezték, a GTA-k „újrakevert” változata nem tartalmaz majd semmilyen meglepetést zenei téren, így ismét olyan bemondók, illetve előadók hangját élvezhetjük majd, mint Chuck D, Axl Rose vagy George Clinton, hacsak nem határozunk úgy, hogy inkább a Double Clef FM klasszikusainak vagy a Wave 103 popjának dallamaival élénkítjük fel a játékot, hogy csak pár példát mondunk.

A GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, ha minden igaz, még a mai napon, november 11-én megjelenik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Metro, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu