Az esélyes James Bond-favorit Richard Maddent kérdezték a 007-es esetleges szerepről, a sztár gyanúsan reagált! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Trónok harca, A testőr és az Örökkévalók sztárja Richard Madden a bukmékerek favoritja James Bond szerepére, de ő inkább hallgat, amikor arról kérdezik, hogy esetleg eljátszhatja-e az ikonikus kémet.

 

Az Örökkévalók sztárja, Richard Madden gyanúsan visszafogottan viselkedett, amikor arról kérdezték, hogy esetleg átvenné-e James Bond szerepét a Nincs időnk meghalni sztárjától, Daniel Craigtől. A színészt nemrég arról kérdezték, hogy a jövőben szívesen belebújna-e a 007-es szmokingjába, de mielőtt válaszolhatott volna, a csapatának egyik tagja gyorsan elrángatta őt, mondván: “továbblépünk ezen”, miközben Madden zavartan hallgatott. Néha a csend tényleg sokkal többet elárul, mint a szavak…

A rejtélyes viselkedésen felül nemrég Richard Madden tűnt fel esélyesként arra, hogy Daniel Craig távozása után a Nincs időnk meghalni című filmben James Bond szerepét vegye át. A Trónok harca színésze most 9-4-re áll a bukmékereknél, megelőzve a másik James Bond-favorit Tom Hardyt, aki jelenleg 3-1-re áll. A Bridgerton sztárja, Rege-Jean Page, aki a népszerű Netflix-sorozat megjelenése óta nagy esélyes a szerepre, most 4-1-es oddson a harmadik a sorban, míg Az acélember színésze, Henry Cavill 10-1-es oddson áll.

„Daniel Craig után többen is a következő 007-es szerepére tett fogadások élére kerültek, és legutóbb Richard Madden lett a favorit” – mondta Harry Aitkenhead, a Coral munkatársa. „Most úgy gondoljuk, hogy A testőr sztárja lesz az, aki a brit filmvilág leghíresebb szerepébe lép.”

Bár Madden kitérése biztosan felpörgeti a pletykafészket, valószínűleg még jó ideig nem derül ki, hogy kit választottak ki a 007-es örökségének folytatására, Barbara Broccoli producer ugyanis elárulta, hogy a stúdió 2022 előtt el sem kezdi keresni Daniel Craig utódját. „Egyáltalán nem gondolkodunk ezen” – magyarázta a producer. „Azt akarjuk, hogy Danielnek meg legyen az ünneplés ideje. Jövőre kezdünk el gondolkodni a jövőről.”

Daniel Craig eközben azt mondta, hogy annak ellenére, hogy időnként irtózik a szereptől, szomorú lesz, ha valaki más veszi fel a szmokingot. „Hihetetlen volt megcsinálni ezeket a filmeket” – mondta Craig még szeptemberben. „Nagyon megható az egész. Örülök, hogy a saját feltételeim szerint fejezem be. Hálás vagyok a producereknek, hogy megengedték ezt nekem. De az biztos, hogy hiányzik. Valószínűleg hihetetlenül keserű leszek, amikor az új ember átveszi a helyem.”

Richard Madden csillaga igencsak felfelé ível, a színész nemrég csatlakozott a filmtörténet egyik legnagyobb franchise-ához, a Marvel Cinematic Universe-hez. A színész az Örökkévalók tagja, ami egy teljesen új oldalát hozza az amúgy is hatalmas MCU-nak. A film szerintünk sajnos nagyon vacak lett (a Rotten Tomatoes-on a film jelenleg 47%-on áll, a Metacritic-en 52), de erről persze nem Richard Madden tehetett, ő csak eljátszotta az elég unalmas karakterét, más filmekben viszont remekül alakított. Szerintetek Richard Madden egyébként jó választás a következő James Bond-film főszerepére? Írjátok meg a kommentárokban!

Forrás: Crocinoo

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu