Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition teljesítményproblémákat rejt [VIDEO]

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition új framerate-tesztjei kiszivárogtak az internetre, és részletesen bemutatják, hogyan fut a három remaster a PlayStation 5-ön

 

Kár, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition a jelek szerint nem működik megfelelően PlayStation 5-ön, hiszen a Sony konzoljain csak ezek a verziók vásárolhatók meg. A Grand Theft Auto Trilogy : The Definitive Edition bejelentése, akárcsak a GTA V: Enhanced Edition-é, egyformán izgalommal és ellentmondásokkal volt tele. A GTA III-at, Vice Cityt és San Andreas-t tartalmazó gyűjtemény teaser trailere összehasonlította a klasszikus játékokat és ezeket az új verziókat. A közösség és a média nagy része el van ragadtatva a Rockstar Games munkájától. A rajongók egy jó része azonban úgy véli, hogy nem felel meg az elvárásoknak.

A három videó, amelyet TeMkA169 osztott meg a YouTube-on, rávilágít arra, hogy mindhárom játéknak teljesítményproblémái vannak PlayStation 5-ön, nem sikerül konzisztens 60 FPS képkockasebességet tartaniuk számos különböző forgatókönyvben. A Grand Theft Auto III tűnik a legrosszabb teljesítményűnek a három játék közül, de a másik két játékkal is vannak problémák.

 

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition számos modern irányítási frissítést tartalmaz, többek között a célzás javítását, fegyvereket, frissített minimapokat jobb navigációval, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy úticélokat állítsanak be a célpontokhoz, frissített eredményeket, trófeákat és egyebeket. A Nintendo Switch-verzió Switch-specifikus vezérlést is tartalmaz, amely magában foglalja a flip fókuszt, az érintőképernyős kamerazoomot, a pásztázást és a menüválasztást. Ezzel szemben a PC-s verzió tartalmazza az NVIDIA DLSS támogatását és további új achievementeket a Rockstar Games Social Clubon keresztül.

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition november 11-én jelenik meg digitálisan, december 7-én pedig fizikai formában PlayStation 5-re, Xbox X Series X/S-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az ára 69,99 euró lesz.

Forrás: liukin

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu