Marvel’s Avengers: Pókember akciódús trailerrel debütál [VIDEO]

Pókember november 30-án csatlakozik a Bosszúállókhoz, kizárólag PlayStation felhasználók számára.

 

 

A Marvel’s Avengers közössége már türelmetlenül várja „barátunk és szomszédunk”, Pókember érkezését, hiszen miután a War for Wakanda kiegészítővel Fekete Párduc is landolt, a Crystal Dynamics megerősítette, hogy Peter Parker lesz a következő szuperhős, akit beépítenek a játékba.

Most az IGN YouTube-csatornáján exkluzív videóban csodálhatjuk meg, milyen is lesz majd az új karakter. A trailer hűen adja vissza Peter Parker figurájának könnyed, mégis hősies hangvételét, majd a Bosszúállók többi tagja is felbukkan, hogy segítségére legyenek a küzdelemben. Habár a Square Enix játékmenetet még nem mutatott, a november 30-i megjelenésig remélhetőleg erre is sor kerül.

Pókember felkeltette a Marvel’s Avengers rajongóinak figyelmét, akik további új kiegészítőket várnak az alapjátékhoz. A szuperhős szerepének bejelentésekor a fejlesztők megerősítették, hogy Pókember karaktere kizárólag a PS4 és PS5 felhasználók számára lesz elérhető. Ugyanakkor a Crystal Dynamics egy jelentős méretű patch kiadásával is készül, amely minden platformra kijön majd.

Ami az alapjátékot illeti, a Crystal Dynamics folyamatosan javítgatja, csinosítgatja; próbálják kiköszörülni mindazokat a csorbákat, amelyek a közösség nagy részét felbőszítették; ahogy a Square Enix vezetője nemrég nyilatkozott, a játék „csalódást okozott” – ezen igyekeznek most minden erejükkel változtatni a fejlesztők.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu