Olcsóbb lesz a Rainbow Six Extraction! [VIDEO]

A következő Rainbow Six megjelenési dátumot is kapott, igaz, ezt korábban már hallottuk más forrásokból.

 

Régebben ugyanis a francia kiadó egy emailben hintette el, hogy január 20-án fog elstartolni a Rainbow Six Siege után egy eltérő irányt felvevő felvonás, és most a Ubisoft Montreal meg is erősítette hogy tényleg ezen a napon jön a játék, aminek alapkiadása az eredeti tervekhez képest olcsóbb lett. Ugyanis nem fognak 60 dollárt/eurót elkérni, és még nem is 50-et kóstál majd az Extraction alcímű „hatos szivárvány”, hanem mindössze 40-et, így euróból átszámítva kb. 15 ezer forintot kell majd perkálni érte. A Deluxe Edition három bónusz pakkal pedig 50 dollárért/euróért (~18-19 ezer forintért) előrendelhető.

Teljes mértékben átjárható lesz a platformok között a játék: az elmentésünket, az eredményeinket mozgathatjuk, és mindegyik platform számára nyitott a kapu, hogy egymással játszhasson. Sőt, ha megvesszük a játékot, akkor két Buddy Pass tokent is kapunk. Ezzel két barátunk maximum tizennégy napig ingyenesen játszhat a Rainbow Six Extractionnel anélkül, hogy fizetnie kellene érte. (És ha megveszik végül, akkor folytathatják ott, ahol abbahagyták. A rendszer Amazon Lunán nem fog működni.)

A Rainbow Six Extractionben egy mélyebb karakterfejlődési rendszer, négy, egymástól megkülönböztethető nehézségi szint, tizenkettő új, kiszámíthatatlan pálya lesz (és ezek mérete kb. háromszorosa lesz a Rainbow Six Siege-ben látottakhoz képest) négy, dinamikus régióban. Több mint hatvan fegyverünk lesz, és az előző játékból a technológia vissza fog köszönni, de lesz tizenöt exkluzív REACT tech is. Ingyenes megjelenés utáni tartalmak is lesznek, így például egy hetente érkező endgame kihívásra is fel lehet majd készülni. Aki pedig előrendeli a Rainbow Six Extractiont, az Orbital Decay kozmetikus készletet is megkapja.

A Rainbow Six Extraction január 20-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Ubisoft Store, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és Amazon Lunára. A földönkívüli veszély ellen a legjobb csapatosan játszani és kockáztatni… de vajon megéri-e? Ez majd rajtunk múlik.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu