Boba Fett a Fortnite-ban?! – Az ikonikus Star Wars-karakter hamarosan megérkezik a szigetre

Immár hivatalos a Fortnite és a Disney+-on hamarosan bemutatásra kerülő The Book of Boba Fett sorozat együttműködése.

 

 

Az Epic Games igazán nyitott az együttműködésre, hiszen nem Boba Fett az első külsős – vagy akár Star Wars – karakter, akit beemelnek a játékba. Nemrég például a Riot Games játékai kerültek fel a platformjára, aminek apropóján Jinx is landolt a Fortnite-ban. A vállalat azonban még magasabb szintre akar lépni  a kollaborációkkal, ezért újfent minden idők egyik legnépszerűbb franchise-ját vette célba, és úgy döntött, hogy a Star Wars-univerzumot kibővítő Disney+-sorozattal, a The Book of Boba Fett-tel fog össze.

A Fortnite-osok egyelőre nem sokat árultak el az együttműködés részleteiből, így nem tudjuk, hogy Boba Fett játszható karakter lesz-e, vagy egy event része. Annyi viszont biztosnak látszik, hogy a figura december 24-én, amolyan karácsonyi ajándékként debütál majd a szigeten.

Azoknak, akik esetleg nem annyira jártasak a Star Wars-univerzumban, a The Book of Boba Fett egy Disney+-ra készülő sorozat, amelyet a tervek szerint december 29-én mutatnak majd be. A The Mandalorian sikere után érthető módon a rajongók igencsak izgatottan várják ezt a spin-offot, amelynek főszereplője a franchise egyik legikonikusabb karaktere. Az Epic Games tehát nem pihent a babérjain, és kihasználta a közönség érdeklődését, hogy még tovább bővítse zászlóshajója, az eget rengető sikerű Fortnite játékélményét.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu