A Quantic Dream új Star Wars-játéka a High Republic korszakában játszódik majd?

Egyes pletykák szerint a Quantic Dream Star Wars projektje az eddig leginkább képregényekben és regényekben bemutatott „High Republic” – az előzménytrilógia eseményeit nagyjából 1-300 évvel megelőző – korszakában játszódik majd.

 

 

A High Republic-korszakra a GamingLeaks subredditről beszámoló Grubbsnax műsorában utalt a Venture Beat bennfentes munkatársa, Jeff Grubb. Állítása szerint a Disney mostanság erősen propagálja ezt a periódust, tekintettel arra, hogy több, ebbe az időszakba helyezett regény- és képregényszéria is fut jelen pillanatban. A játék cselekménye azonban nem feltehetőleg nem távolodik majd el nagyon az eredeti trilógia korszakától, csak nagyjából száz évvel előtte játszódik majd. Grubb emellett azt is elárulta, hogy a játék címe Star Wars Eclipse lehet.

Mivel a Quantic Dream Star Wars címét egyelőre hivatalosan be sem jelentették, jelenleg nagyon keveset lehet tudni róla, és amit lehet, azt is erős fenntartásokkal érdemes kezelni. A pletykák szerint ez a játék különbözni fog a stúdió legutóbbi programjaitól, mivel a jelek szerint hagyományosabb akció-, és harc-rendszerrel rendelkezik majd. Ez egybecseng a stúdió közelmúltbeli álláshirdetésével, amely megerősítette, hogy valóban zajlanak náluk egy akció-kalandjáték munkálatai.

Ha mindez igaznak bizonyul, akkor a „Star Wars Eclipse”-t akár már a december 10-én esedékes 2021 Game Awards-on is bejelntheti a Quantic Dream.

Forrás: GiantBomb

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu