A Gucci és az Xbox egyesíti erőit: Xbox Series X limitált kiadásban 10.000 dollárért lesz kapható

Az új Xbox néhány nap múlva lesz kapható, de csak 100 darabot adnak el belőle, kiválasztott országokban

 

Ha azt hitted, hogy a különleges kiadású konzol az egyik legdrágább, akkor gondold újra. Az Xbox és a Gucci együttműködésének köszönhetően 100 darab Xbox X Series kerül forgalomba, amelyek a divattervező cég által inspirált dizájnnal rendelkeznek. Ha ettől még nem lenne nehéz megvenni, 10 000 dollárba fog kerülni, és csak nagyon kevés országban lesz kapható.

A konzol a Gucci híres Rhombi-dizájnjába öltözik, ami két célt szolgál: egyrészt a márka monogramját jelképezi, másrészt diszkrét bólintás a játékosok által használt híres „GG” betűre, ami annyit jelent, hogy „good game”.

Ez a kiadás egy Xbox Game Pass Ultimate előfizetést is tartalmaz, bár a részletekről egyelőre nem sokat tudni. Nem tudjuk, hogy ez csak 1 hónapos tagság lesz-e, vagy hosszabb távú.

A kontroller is ennek a divatháznak a dizájnját képviseli, kék és piros csíkokat visel. Ami azonban kiemelkedik az Xbox Series X-ből, az a tok, amelyben a konzolt jó állapotban tarthatjuk, és amely minden vásárláshoz mellékelve lesz, és a Gucci eredetére utal, elegáns dizájnt viselve.

Mit gondolsz, és szerinted megéri az árát? Az Xbox Series X Gucci kiadás november 17-én kerül forgalomba. Ha többet szeretnél megtudni, ne habozz, látogass el a Gucci hivatalos oldalára, amelyet a Microsofttal való együttműködésnek szenteltek.

Forrás: 3djuegos.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu