A Forza Horizon 5 kevesebb mint egy hét alatt átlépte a 8 millió játékost [VIDEO]

A Forza Horizon 5-ben bőven van üzemanyag, és a sikere nem lassul

 

A Playground Games kritikusok által ünnepelt autós sorozatának legújabb része már a megjelenés napja előtt is sikert aratott. A játéknak november 9-e előtt mintegy egymillió játékosa volt a játék Premium Edition révén elérhető korai hozzáférés miatt. A számok gyorsan az egekbe szöktek attól a pillanattól kezdve, hogy a játék a boltokba és a Microsoft Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásába került, és már az első napon elérte a négy és fél millió játékost, amit még Phil Spencer is ünnepelt a Twitter-fiókján keresztül.

De az éremnek van egy másik oldala is.

Több mint egymillióan vásárolták meg elővételben 99,99 dollárért (prémium verzió) és 55 dollárért (standard verzió), a többiek, a Game Pass 30 millió előfizetője közül a felhasználók 23-30%-a (közel 7 millióan) próbálja ki és játszik. Ki kell várni, hogy maradnak-e a játéknál, vagy továbblépnek. Más szóval, a számok nem lenyűgözőek, szimplán jó számok.

Úgy tűnik, a Forza Horizon 5 a leggyorsabb akar lenni, és nem csak az aszfalton, mert ahogy Aaron Greenberg hatmillió játékosról kezdett beszélni, az Xbox Game Studios legújabb slágere már a nyolcmilliós játékosszám átlépését ünnepelheti. A franchise előző részének, a Forza Horizon 4-nek nagyjából két és fél hónap kellett ahhoz, hogy átlépje a hétmillió játékost. Ez egy óriási futás volt az Xbox Game Studios eddigi legnagyobb dobásának és a sorozat legteljesebb játékának.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu