Képzeljük el az új Zeldát Unreal Engine 5-ben [VIDEO]

A Lost Woods egy Zelda koncepciódemó, amelyet a Majora’s Mask és más játékok ihlettek

 

 

Miközben a The Legend of Zelda: Breath of the Wild sokak számára az egyik legszebb videojáték, amit az elmúlt években élvezhettünk, Hyrule univerzuma továbbra is arra ösztönzi a különböző alkotókat, hogy elképzeljék, milyen lehetne egy videojáték a lehető legrealisztikusabb grafikával a piacon. Jelen esetben az Unreal Engine 5 segítségével próbálják újraalkotni a játék néhány ikonikus elemét.

Így járt OotavidMann is, aki a YouTube-on keresztül hagyott hátra egy koncepcionális darabot arról, hogyan nézhetne ki egy új játék az Epic Games új grafikus motorjának felhasználásával. A videó egy perces, és egyértelműen a Nintendo sorozat rajongók által legkedveltebb három videojáték ihlette: Majora’s Mask, Ocarina of Time és A Link to the Past.

A The Legend of Zelda: Lost Woods címet viselő demó két Unreal Engine 5 eszközt használ, az UE5 beépített dinamikus globális megvilágítási és tükröződési rendszerét ami a  Lumen nevet viseli, valamint a Nanite hálót.

Nemrég egy rajongói projekt, amely az Ocarina of Time Unreal 4-re való portolását tűzte ki célul, elég jól nézett ki, és mind az N64-es klasszikus és 3DS-es verziójának világítását, mind a textúráit javította.

A Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 a tervek szerint jövőre jelenik meg, ha a videojátékkal kapcsolatos legoptimistább határidők is teljesülnek. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 az E3 2021 során jelent meg az első gameplay trailerrel, nem kevés rajongó örömére.

Forrás: Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu